Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Upplev enkelheten med Laddstoppet

Vi har ett brett utbud av laddboxar, laddkablar och tillbehör. Även om vi har många produkter så är det enkelt att hitta det du söker.

Välj din bilmodell för att se vilka produkter som passar just din bil bäst.

Välj bilmodell

Bilmodell

Typ Uttag Hastighet Laddtid 0-100% Rekommendation
Visa produkter

Charge Amps laddstationer designas och monteras i Sverige. Halo Wallbox med sin kompakta skandinaviska design passar till alla miljöer och kompletterar såväl husväggar som garage för att bli en del i din vardag.

Ett extra schuko-uttag på undersidan gör att du lätt kan koppla in dammsugare, gräsklippare eller kanske ladda din el-cykel.

Söker du en laddstation med två uttag så har Charge Amps en helt ny modell, AURA,  som är designad av Joachim Nordwall, co-designer hos sportbilstillverkaren Koenigsegg. Den har två uttag som kan ladda 2 x 22 kW samtidigt.

Läs mer och köp din Charge Amps laddstation här GARO laddbox är utvecklad för enkel, säker och effektiv fordonsladdning i anslutning till den egna bostaden, företaget eller bostadsrättsföreningen. Laddboxen kan förses med trådlös uppkoppling mot bostadens nätverk och är förberedd för dynamisk lastbalansering för att inte överbelasta husets säkring. 

Kan förses med lås och RFID-tag som hindrar en obehörig användning. I enlighet med kraven från Elinstallationsreglerna är laddboxen försedd med DC-övervakning, vilken fungerar som en smartare version av jordfelsbrytare typ B. Den inbyggda energimätaren gör att GARO laddbox uppfyller kraven för bidrag från Naturvårdsverket.

Läs mer och köp din Garo laddbox här Easee är ett innovativt Norskt bolag som designar och tillverkar smarta laddstationer av högsta kvalitet 

Easee vill skapa produkter som ger dig en känsla av frihet. Deras mål är att utveckla produkter som bara fungerar och där du undviker irriterande avbrott i vardagen. En produkt som är kul att använda och som du bara älskar.

Läs mer och köp din Eeasee laddstation här 

 


HALO med kabel Typ 2

18 490 kr 9 245 kr

Easee Home 22kW

10 895 kr 7 950 kr
Besen laddbox 3,7kW med kabel Typ 2 Besen laddbox 3,7kW med kabel Typ 2