Laddstationer

Easee är ett innovativt Norskt bolag som designar och tillverkar smarta laddstationer av högsta kvalitet 

Easee vill skapa produkter som ger dig en känsla av frihet. Deras mål är att utveckla produkter som bara fungerar och där du undviker irriterande avbrott i vardagen. En produkt som är kul att använda och som du bara älskar.

Läs mer och köp din Eeasee laddstation här 


Charge Amps laddstationer designas och monteras i Sverige. Halo Wallbox med sin kompakta skandinaviska design passar till alla miljöer och kompletterar såväl husväggar som garage för att bli en del i din vardag.

Ett extra schuko-uttag på undersidan gör att du lätt kan koppla in dammsugare, gräsklippare eller kanske ladda din el-cykel.

Söker du en laddstation med två uttag så har Charge Amps en helt ny modell, AURA,  som är designad av Joachim Nordwall, co-designer hos sportbilstillverkaren Koenigsegg. Den har två uttag som kan ladda 2 x 22 kW samtidigt.

Läs mer och köp din Charge Amps laddstation här 

 

Laddstoppet är officiell distributör av EO Charging-produkter i Sverige. EO laddningsstationer är designade och tillverkade i Storbritannien. Hos EO Charging hittar vi smarta laddningslösningar med den senaste laddningstekniken.

Laddstationerna är designade för hem, arbetsplatser, stugor och bostadsrätter och som publika laddplatser.
Detta är världens minsta laddstation och Pro modellen som uppfyller Ladda hemma stödet kan styras  via en app i telefonen.

Läs mer och köp din EO laddstation här