Hitta rätt laddare till din bil

Vi på Laddstoppet har ett brett utbud av laddboxar, laddkablar och tillbehör. Hos oss är det enkelt att hitta det du söker.

Välj din bilmodell och se vilken effekt som passar din bil bäst. Därefter så väljer du fritt bland våra olika modeller.

Välj bilmodell

Bilmodell

Typ Uttag Hastighet Laddtid 0-100% Vår rekommendation
Visa produkter

Laddstationer

Charge Amps laddstationer designas och monteras i Sverige. Halo Wallbox med sin kompakta skandinaviska design passar till alla miljöer och kompletterar såväl husväggar som garage för att bli en del i din vardag.

Ett extra schuko-uttag på undersidan gör att du lätt kan koppla in dammsugare, gräsklippare eller kanske ladda din el-cykel.

Söker du en laddstation med två uttag så har Charge Amps en helt ny modell, AURA,  som är designad av Joachim Nordwall, co-designer hos sportbilstillverkaren Koenigsegg. Den har två uttag som kan ladda 2 x 22 kW samtidigt.

Läs mer och köp din Charge Amps laddstation här GARO laddbox är utvecklad för enkel, säker och effektiv fordonsladdning i anslutning till den egna bostaden, företaget eller bostadsrättsföreningen. Laddboxen kan förses med trådlös uppkoppling mot bostadens nätverk och är förberedd för dynamisk lastbalansering för att inte överbelasta husets säkring. 

Kan förses med lås och RFID-tag som hindrar en obehörig användning. I enlighet med kraven från Elinstallationsreglerna är laddboxen försedd med DC-övervakning, vilken fungerar som en smartare version av jordfelsbrytare typ B. Den inbyggda energimätaren gör att GARO laddbox uppfyller kraven för bidrag från Naturvårdsverket.

Läs mer och köp din Garo laddbox här Easee är ett innovativt Norskt bolag som designar och tillverkar smarta laddstationer av högsta kvalitet 

Easee vill skapa produkter som ger dig en känsla av frihet. Deras mål är att utveckla produkter som bara fungerar och där du undviker irriterande avbrott i vardagen. En produkt som är kul att använda och som du bara älskar.

Läs mer och köp din Eeasee laddstation här 

 


Laddstoppet är officiell distributör av EO Charging-produkter i Sverige. EO laddningsstationer är designade och tillverkade i Storbritannien. Hos EO Charging hittar vi smarta laddningslösningar med den senaste laddningstekniken.

Laddstationerna är designade för hem, arbetsplatser, stugor och bostadsrätter och som publika laddplatser.
Detta är världens minsta laddstation och Pro modellen som uppfyller Ladda hemma stödet kan styras  via en app i telefonen.

Läs mer och köp din EO laddstation här