LADDBOXAR TILL ELBIL


Kanske är du ägare till din första elbil och laddboxar är helt nytt för dig, eller så vet du exakt vad vill ha.


Vi har valt att jobba med branschens ledande varumärken för att du ska kunna välja vad som känns bäst för dig. Om du letar efter ett specifikt varumärke så hittar du alla våra varumärken under menyn ”LADDBOXAR”.


Vill du att vi hjälper dig att hitta rätt laddboxTveka inte att kontakta oss! Nu är det dags att hitta rätt spänning till din bil!


 


Tesla Wall Connector

13 700 kr 6 400 kr

Easee Charge Lite 11kW

13 490 kr 6 745 kr

DEFA Power 22kW

15 180 kr 7 590 kr

Zaptec Go 22kW

17 980 kr 6 745 kr

Charge Amps Dawn

16 990 kr 8 495 kr

Garo Entity PRO

11 380 kr

Laddbox CTEK NJORD GO 11kW

13 780 kr 6 890 kr


Få full kontroll över din laddning 

Genom att installera laddbox hemma får du en säker och tillförlitlig laddning till din elbil. Upplev friheten med laddbox hemma och bestäm när och hur du vill ladda din elbil. Du kan enkelt schemalägga din laddning för att till exempel starta laddning när elen är som billigast. Du kan även se statistik över förbrukad el och på så vis få full kontroll över din laddning. 

Smart och säker laddning med laddbox

Installerar du en smart laddbox hemma med lastbalansering behöver du inte oroa dig över att säkringar löser ut pga överbelastning. En lastbalanserare känner av hur mycket energi huset förbrukar i realtid och fördelar överskottet till laddboxen när du laddar din elbil. Effekten till laddboxen sänks automatiskt om du sätter igång diverse hushållsapparater samtidigt. 

Hur snabbt kan jag ladda med laddbox hemma?

Vid hemmaladdning laddar du med växelström (AC) som går via bilens ombordladdare till skillnad från snabbladdning där strömmen levereras i form av likström (DC) och går förbi bilens ombordladdare, direkt till batteriet. Hur lång tid det tar att ladda elbil hemma beror dels på tillgänglig ström för ögonblicket och ombordladdarens kapacitet. Installerar du laddbox hemma med en kapacitet på 11kW och en elbil som laddar med 11kW (3-fas 16A) blir hastigheten cirka 5-6 mil per timma. 

Vad kostar det att installera laddbox hemma?

Priset på laddboxar varierar beroende på modell och utförande. Priset på laddbox inkl. installation med avdrag för Grön teknik hittar du under respektive laddbox. På denna sidan hittar du alla våra laddboxar och som är bidragsberättigade för Grön teknik-avdraget. 

Få 50% avdrag för Grön teknik 

Väljer du laddbox med installation med avdrag för Grön teknik får du 50% i avdrag från Skatteverket på installation, laddbox, laddkabel och övriga tillbehör för montering. Avdraget fungerar som ett ROT-avdrag och det är alltså vi som tar hand om ansökan hos Skatteverket. 

Laddbox med dubbla uttag

Har du behov av att kunna ladda två elbilar hemma samtidigt har vi lösningar även för det. Antingen väljer du att installera en laddbox med dubbla uttag, exempelvis Charge Amps Aura eller Garo Twin. Du kan även välja att installera två st Easee Home på samma säkringsgrupp. 

Hitta rätt laddbox för dina behov

Ibland kan det vara svårt att veta vilken laddbox som passar just dina behov. Välj en laddbox hemma som är framtidssäkrad och förberedd för smarta tjänster. Behöver du hjälp eller rådgivning kring val av laddbox eller har du några övriga frågor? Du är varmt välkommen att kontakta oss!