BLACK DEAL - 40% PÅ UTVALDA PRODUKTER

Laddbox CTEK NJORD GO 11kW

 • 8 990 kr
 • 6 890 kr


Lager:
Leveranstid: 1-3 arbetsdagar
✓ 14 dagar returrätt
✓ Fri frakt över 600:-
Välj antal

CTEK NJORD GO är en hållbar och portabel laddbox som ger snabb och pålitlig laddning för elbilar med laddkapacitet på upp till 11kW.

Artikelnummer: 400

Njord Go portabel laddbox med fast kabel och 3-fas kontakt

CTEK NJORD GO är en hållbar och portabel laddbox som ger snabb och pålitlig laddning för elbilar med laddkapacitet på upp till 11kW. En fast, slitstark 1,5 m lång elkabel till CEE-kontakten och en 5 m lång laddkabel till bilen medföljer. Du ansluter enkelt enheten till ett CEE-uttag för laddning i hemmet, på arbetsplatsen eller på semestern. Den kostnadsfria CTEK-appen ger dig fullständig kontroll över din laddning och med den kan du bl.a. schemalägga laddningen. Laddboxen har inbyggd säkring, jordfelsbrytare och avkänning av DC-läckströmmar. Med NJORD™ GO kan du ladda på hög effekt även när den omgivande temperaturen är hög, tack vare dess ultramoderna kylteknik med naturlig konvektionskylning. 

Njord Go är en godkänd elbilsladdare för Grön Teknik. Skatteverket har bestämt att Njord go inte ska klassas som en portabel elbilsladdare då den har ett väggfäste som medföljer och som ska monteras vid installation av laddboxen. Installation av laddboxen ska utföras av en behörig elektriker och komplett genomförd med medföljande väggfäste för att enheten ska vara godkänd för Grön teknik. Läs mer om hur en installation av CTEK Njord Go går till längre ned på denna sidan. 


Fakta om CTEK Njord GO

 • Fast kabel på 5 meter Typ 2
 • Väggfäste för Njord Go ingår, ytterligare fästen kan köpas till
 • Kostnadsfri CTEK-app ger fullständig kontroll över laddning
 • IP65
 • Vikt: ca 4,5 kg
 • IP65
 • IK10
 • Garantitid: 2 år
 • -30 °C till +50 °C
 • Mått: 140mm x 250mm x 80mm


Installerat och klart

För att få ta del av skattereduktionen Grön Teknik med 50% avdrag behöver bland annat både laddbox och installation av behörig elektriker finnas på samma underlag till Skatteverket, för att säkerställa att du är berättigad till bidraget läs gärna igenom Skatteverkets avsnitt om Grön Teknik. Du kan inte få avdrag från Skatteverket för endast laddbox.

Normalt installerar vi ca 2-4 veckor efter vi har fått in kompletterande uppgifter om din installation. Längre väntetid kan förekomma i semestertider.

Vi utför installationer på följande orter: STOCKHOLM, GÖTEBORG, STÖRRE DELEN AV SKÅNE, HALLAND, STÖRRE DELEN AV VÄSTRA GÖTALAND,  JÖNKÖPING, LINKÖPING, VÄXJÖ, KALMAR LÄN och JÄMTLANDS LÄN.

Är du elektriker och vill bli vår samarbetspartner? Kontakta oss gärna på: [email protected]


Beställer du en CTEK Njord GO som företag ska du välja "Ingen installation - Endast laddbox" då Grön teknik endast gäller  privatpersoner. Företag kan söka bidrag för laddboxen via Naturvårdsverkets hemsida.


Till laddboxen kan du ladda ner en app som ger dig kontroll över laddning och schemaläggning i din Android- eller IOS-mobil via Bluetooth och WiFi.


Hur fungerar Skatteavdraget Grön Teknik med CTEK Njord Go?

Du kan välja att beställa en CTEK Njord Go med installation i ditt befintliga uttag eller installation av ett nytt uttag, båda dessa varianter kvalificerar för Skatteavdraget Grön Teknik.


Vid installation i det befintliga uttaget gör elektrikern en besiktning av uttaget så att det är fackmannamässigt installerat, därefter monteras väggfästet, laddboxen placeras i fästet och laddboxen konfigureras – klart för laddning!


Köper du en Njord Go utan installation omfattas den inte av Grön teknik. För mer info, läs här.


Manualer

Produktblad

Användarmanual

Snabbguide


Trustpilot