Tesla laddbox


Upptäck Tesla Wall Connector: Den ultimata lösningen för snabb och bekväm hemmaladdning. Anslut flera enheter för att tillgodose hela familjens behov och få trådlösa programuppdateringar via Wi-Fi. Optimalt för Tesla-ägare som söker en effektiv laddningslösning.

Tesla Wall Connector

6 400 kr
13 700 kr

Tesla Wall Connector


Uppladdningen av din Tesla i hemmet blir en smidig process med Tesla Wall Connector Gen 3. Denna laddbox, designad av Tesla själva, är skräddarsydd för att passa alla Teslamodeller och är även kompatibel med andra elbilar som använder typ 2-uttag. Med en fast 22 kW laddkabel på 7,3 meter, är denna laddbox utrustad med allt du behöver för att göra laddningen bekväm och effektiv. Dess integrerade knapp möjliggör enkel öppning av din Teslas laddlucka, vilket ger en praktisk och smidig användarupplevelse. För att styra och övervaka laddningen direkt från din mobiltelefon, kan du enkelt använda Teslas egna app för en problemfri upplevelse.

Vi på Laddstoppet är glada att erbjuda Tesla Wall Connector generation 3, den ultimata laddningslösningen för din Tesla eller andra elbilar. Med inbyggd Wi-Fi-anslutning kan din Wall Connector få trådlösa firmwareuppdateringar för att hålla din enhet uppdaterad med de senaste funktionerna och förbättringarna. 

Denna kraftfulla laddningslösning erbjuder effektiv laddning med upp till 22 kW på trefas-anslutning, vilket ger dig upp till 71 km räckvidd per timme, vilket sparar värdefull tid. Dessutom kan Tesla Wall Connector enkelt anpassas för att stödja flera enheter, vilket gör den idealisk för arbetsplatser eller flerfordonsfamiljer.

Med enkel installation i enfas- eller trefas-nät och en snygg och praktisk design, erbjuder Tesla Wall Connector en bekväm och pålitlig laddningslösning för alla elbilägare. Dess generösa kabellängd på 7,3 meter ger dig flexibilitet vid installationen och praktisk användning. 

Inte nog med det, Tesla Wall Connector generation 3 erbjuder även lastbalansering som tillval för att effektivt anpassa effekten och uttaget baserat på ditt övriga energibehov i hemmet. Det är en intelligent laddbox som ger dig en dynamisk och anpassningsbar laddningslösning för din elbil. 

Upptäck fördelarna med Tesla Wall Connector generation 3 idag och ta steget mot en smidigare och mer effektiv laddningsupplevelse för din elbil. Med Tesla Wall Connector får du inte bara snabb och säker laddning, utan också möjligheten att anpassa din laddningsrutin efter dina behov och önskemål.

Tesla Wall Connector kvalificerar för Skatteavdraget Grön Teknik! Du får alltså 50% i avdrag på din laddbox tillsammans med installation.