Garo Entity PRO

  • 11 380 krLager:
Leveranstid: 1-3 arbetsdagar
✓ 14 dagar returrätt
✓ Fri frakt över 600:-
Välj antal

Garo Entity PRO Laddbox - den ultimata lösningen för alla dina laddningsbehov! Denna kompletta laddbox inkluderar allt du behöver.

Artikelnummer: 2701000


Garo Entity PRO Laddbox

Garo Entity PRO Laddbox - den ultimata lösningen för alla dina laddningsbehov! Denna kompletta laddbox inkluderar allt du behöver, inklusive installationsfäste, laddningsenhet och frontpanel. Du kan välja mellan enkel eller dubbel enhet för att passa dina behov. Med Entity PRO har du möjlighet att välja mellan en fast kabel i olika längder eller ett uttag, vilket gör det till det perfekta valet för alla situationer.

Entity PRO har även en inbyggd elektronisk mätare, vilket gör det lätt för dig att hålla koll på din energiförbrukning. Dessutom har den en inbyggd jordfelsbrytare med allpolig mekanisk brytare för AC&DC, vilket garanterar din säkerhet vid alla tillfällen.

Entity PRO laddbox laddar inte bara din bil, utan den kan även kommunicera med andra boxar genom Ethernet eller Wifi-Mesh och ansluta till internet via LTE Cat.M1, Ethernet eller Wifi. 4G ingår kostnadsfritt de första två åren. Detta är den ultimata laddningslösningen för alla elbilsägare! 

Perfekt lösning för företaget eller bostadsrättsföreningen

GARO Entity Pro är den perfekta lösningen för BRF:en eller företagsparkeringen med sin minimalistiska design och kraftfulla mjukvara. Med stöd för både 1-fas och 3-fas laddning är den lämplig för alla bilmodeller. Laddboxen har ett öppet gränssnitt som ger dig frihet att välja den laddoperatör som du föredrar. Som fastighetsägare blir du aldrig låst till en enda leverantör, utan kan välja flera oberoende leverantörer och skapa ett system av samverkande funktioner som gör din bostadsrättsförening ännu smartare. Dessutom är GARO Entity Pro OCPP-kompatibel, vilket gör den extra mångsidig. med GARO Entity Pro kan du skala upp när dina behov förändras. Genom smartbracket kan du initialt starta med ett mindre antal laddboxar och enkelt skala upp när fler i din BRF väljer att köra på el. De första laddboxarna installeras med hjälp av en elinstallatör, men de resterande kan ni sedan enkelt koppla på själva, vilket är både smart och kostnadseffektivt. 

Full kontroll över laddningen med GARO Connect

GARO Connect är en app som kan användas av fastighetsägare, de boende och elinstallatören för att övervaka laddboxarna. Med appen kan man visa varje användares laddhistorik, vilket underlättar rättvis betalning för laddning. Appen innehåller 17 språk och har smarta funktioner för enkel laddning och övervakning av energiförbrukning. Användare kan logga in i appen för att se sin elförbrukning och hantera sina taggar, medan fastighetsägare kan använda appen för att skapa mätvärden och specifikationer för att dela upp betalningen mellan användare. Appen ger också värdefull information om laddboxnyttjandegrad och placering. Genom att använda GARO Connect kan fastighetsägare ta betalt på ett rättvist sätt för laddförbrukning från de boende som använder laddboxarna, och undvika att fördela kostnaden till alla i huset.

Produktegenskaper Entity PRO:

Tillverkare:
Garo
4G:
Ja, kostnadsfritt 2 år
Modell:
Pro
WiFi/LAN/Mesh-WiFi:
Ja
Antal faser:
3-fas
App:
Ja
Strömstyrka:
32A
OCPP:
Ja
Maximal effekt:
22kW
ISO 15118
Ja
Kabel eller uttag:
Valfritt
Skyddsklass:
IP 54
Stöd för lastbalansering:
Ja
Slaghållfasthet:
IK 10
Energimätare:
Ja
RAL-nummer:
RAL9011
Driftstemperatur:
–40 °C till +40 °C
Mått (HxBxD):
340x340x150 (mm)


Vikt: 4,1kg


Manualer

Produktblad

Bruksanvisning

Snabbguide


Trustpilot