Garo Entity PRO med fast kabel

  • 11 110 kr


Lager:
Leveranstid: 1-3 arbetsdagar
✓ 14 dagar returrätt
✓ Fri frakt över 600:-
Välj antal

Garo Entity PRO med en fast kabel 14kW, 5 meter: den ultimata lösningen för laddning av elbilar.

Artikelnummer: 354202


Garo Entity PRO med kabel 14kW

Garo Entity PRO med en fast kabel 14kW, 5 meter: den ultimata lösningen för laddning av elbilar. Entity PRO Laddbox är en komplett enhet som inkluderar alla nödvändiga delar: installationsfäste, laddningsenhet och frontlock. Finns tillgänglig i både enkel och dubbel konfiguration, Entity PRO erbjuder fasta kablar i olika längder eller med uttag.

Utrustad med en elektronisk mätare och en integrerad funktion för en jordfelsbrytare med allpolig mekanisk brytare för både AC och DC ström, uppfyller Entity PRO alla säkerhetskrav. Boxen kan kommunicera med andra enheter via Ethernet eller Wifi-Mesh, och ansluter till internet via LTE Cat.M1, Ethernet eller Wifi.

Entity PRO 14kW laddbox med fast 5m kabel levereras med last- och fasbalansering, samt en modem med en SIM-kort för Garo Connect, vilket gör den till en komplett laddningslösning. 


Full kontroll över laddningen med GARO Connect

GARO Connect är en app som kan användas av fastighetsägare, de boende och elinstallatören för att övervaka laddboxarna. Med appen kan man visa varje användares laddhistorik, vilket underlättar rättvis betalning för laddning. Appen innehåller 17 språk och har smarta funktioner för enkel laddning och övervakning av energiförbrukning. Användare kan logga in i appen för att se sin elförbrukning och hantera sina taggar, medan fastighetsägare kan använda appen för att skapa mätvärden och specifikationer för att dela upp betalningen mellan användare. Appen ger också värdefull information om laddboxnyttjandegrad och placering. Genom att använda GARO Connect kan fastighetsägare ta betalt på ett rättvist sätt för laddförbrukning från de boende som använder laddboxarna, och undvika att fördela kostnaden till alla i huset.


Produktegenskaper Entity PRO med fast kabel:

Tillverkare:
Garo
4G:
Ja, kostnadsfritt 2 år
Modell:
Pro
WiFi/LAN/Mesh-WiFi:
Ja
Antal faser:
3-fas
App:
Ja
Strömstyrka:
20AOCPP:
Ja
Maximal effekt:
14kW
ISO 15118
Ja
Kabel eller uttag:
Kabel 5 mSkyddsklass:
IP 54
Stöd för lastbalansering:
Ja
Slaghållfasthet:
IK 10
Energimätare:
Ja
RAL-nummer:
RAL9011
Driftstemperatur:
–40 °C till +40 °C
Mått (HxBxD):
340x340x150 (mm)


Vikt: 5,5kgProduktblad

Snabbguide

Bruksanvisning


Trustpilot