30 dagars öppet köp | Fri frakt över 600 SEK


LADDKABLAR FÖR LADDSTOLPAR OCH LADDBOXAR


Det är viktigt att du väljer en laddkabel som fungerar både hemma och på publika platser. I Europa så behöver du en så kallad Mode 3-kabel för att din laddning ska ske säkert och effektivt.


Laddkabel till publika laddstolpar

Det finns idag över 17 000 publika laddpunkter i Sverige, vilket motsvarar över 3 000 laddstolpar, så det finns många platser att ladda din elbil på när du tar dig runt i vårt fantastiska land. De flesta bilar som tillverkas och produceras i Europa idag levereras med ett Typ 2 uttag. Det innebär också att de flesta laddstationer (AC-laddare) i Europa är utrustade med Typ 2 uttag. 


Välj rätt laddkabel till din elbil

Hos oss på Laddstoppet är det enkelt att hitta rätt! Vi har laddkablar för alla typer av elbilar och laddhybrider. Med en Mode 3-laddkabel kan du ladda via laddbox hemma, på jobbet eller någon annanstans där det finns tillgång till en laddstation. Laddkabel Typ 2 är idag standarden för alla fordon inom EU. Laddkabel för elbil Typ 1 passar främst på äldre modeller av vissa asiatiska bilmärken, till exempel Nissan Leaf 2016. Tänk på att kontrollera anslutningen om du är osäker eller kontakta oss om du behöver hjälp vid val av laddkabel.