Charge Amps Halo med kabel Typ 2

  • 6 995 kr
  • 8 980 kr


Lager:
Leveranstid: 1-3 arbetsdagar
✓ 14 dagar returrätt
✓ Fri frakt över 600:-
Välj antal

Charge Amps Halo 11kW laddbox med schukouttag på undersidan. Snygg design i återvunnet material.

Artikelnummer: 173x


Charge Amps Halo laddbox

Charge Amps Halo är en kraftfull och smart laddbox och levereras med en fast kabel. Detta gör att du enkelt kan koppla in din bil utan att behöva ta fram en separat laddkabel varje gång, smart och bekvämt! Förutom en fast laddkabel som laddar 3,7-11kW har Charge Amps Halo dessutom ett extra schukouttag för elcykel eller motorvärmare. Charge Amps Halo passar perfekt för det smarta hemmet, arbetsplatsen eller bostadsrättsföreningen. Med sin kompakta skandinaviska design i återvunnet aluminium och med marknadens högsta IP-klassning (IP 66) passar Charge Amps Halo till alla miljöer och kompletterar såväl husväggar som garage för att bli en del i din vardag. LED-lampor indikerar både pågående laddning och visar vägen till uttaget på undersidan för optimal sikt även i ett mörkt garage. 


Ladda din elbil effektivt med Charge Amps Halo

Charge Amps Halo kan lastbalanseras för att ingå i större installationer och då dynamiskt allokera ström för optimalt utnyttjande. En energimätare, Amp Guard, monteras i din elcentral för dynamisk lastbalansering och som ansluts till din laddbox med WiFi, som kräver stark signal. Detta ger dig möjlighet att vid varje tillfälle, ladda så snabbt som möjligt utan att din huvudsäkring löser ut. Molntjänsten ger dig full kontroll, historik och översikt med möjlighet till schemaläggning, timer och automatiska rapporter. 

Ladda din bil med egenproducerad el från solpaneler med Charge Amps Halo. Med Charge Amps senaste funktion Green Charging har du möjlighet att ladda bilen med både el från elnätet och egenproducerad solel. Du har också möjlighet att byta till helt grön laddning och då ladda elbilen med enbart el från solpaneler. Ställ in den schemaläggning du föredrar i Charge Amps app.  

Detta ingår när du köper en Charge Amps Halo:

  • Hållare till laddkabeln
  • Extern wifi-antenn för bästa mottagning
  • Borrmall
  • Bruksanvisning och installationsguide
  • Instruktioner för wifi setup


OCPP - Behöver jag det?

Är ni t ex en BRF eller ett företag och ni vill kunna ta betalat för laddningen, då behöver ni OCPP, ska laddboxen installerat privat hemma i villan, då väljer ni utan OCPP. 


Fakta om Charge Amps Halo 11kW

Tillverkare: Charge Amps
WiFi: Ja
Modell: Halo
RFID: Ja
Antal faser: 3-fas
App: Ja
Strömstyrka: 16A
Vikt: 4 kg
Maximal effekt: 11kW
Mått (h x b x d): 203,2 x 262,4 x 159,4 mm
Kabel eller uttag: Kabel Typ 2, 7,5 meter
Driftstemperatur: –30 °C till +45 °C
Energimätning: Ja
Skyddsklass: IP66
Stöd för lastbalansering: Ja
Garanti: 3 år
4G LTE-M: Ja (abonnemang och SIM kort för 4G krävs, ingår ej)
Övrigt: Extra SchukouttagVanliga frågor om Charge Amps Halo

- Har Charge Amps Halo lastbalansering?

Ja hos oss på Laddstoppet kan du välja till lastbalansering till din Charge Amps Halo.

- Vilka bilmodeller passar till Charge Amps Halo?

Charge Amps Halo leveras med en fast laddkabel Typ 2 och passar alla bilmodeller med ett Typ 2 uttag. 

- Hur mycket kostar det att installera Charge Amps Halo?

Aktuellt pris för installation av Charge Amps Halo finner du överst på sidan.

- Hur lång är leveranstiden för Charge Amps Halo?

Vi på Laddstoppet erbjuder leverans av Charge Amps Halo inom 1-3 arbetsdagar i hela landet. Väljer du Charge Amps Halo med standardinstallation har vi normalt en leveranstid på 2-4 veckor. Beroende på vilken ort du bor i kan leveranstiden variera. 


Charge Amps Halo installerat och klart

Vill du få din laddbox installerad? Skatteverkets avdrag för Grön Teknik ger dig 50% i avdrag på pris för installation och material (ej restid). För att Grön Teknik-avdraget ska gälla så behöver du vara berättigad till detta. Se mer på Skatteverkets hemsida om Grön teknik. Vi förbehåller oss rätten att fakturera återstående belopp, motsvarande skattereduktionen, om begäran från Skatteverket avslås

Vi installerar i hela Sverige! Normalt installerar vi ca 2-4 veckor efter vi har fått in kompletterande uppgifter om din installation. Längre väntetid kan förekomma i semestertider.

Är du elektriker och vill bli vår samarbetspartner? Kontakta oss gärna på: [email protected]

Charge Amps Halo har inbyggd funktionalitet som ersätter kravet på jordfelsbrytare typ B, något som annars krävs. Detta minskar kostnaden för installation och endast jordfelsbrytare typ A behövs.


Manualer


Produktblad

Installationsmanual

Användarmanual

Snabbguide


Trustpilot