Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Upplev enkelheten med Laddstoppet

Vi har ett brett utbud av laddboxar, laddkablar och tillbehör. Även om vi har många produkter så är det enkelt att hitta det du söker.

Välj din bilmodell för att se vilka produkter som passar just din bil bäst.

Välj bilmodell

Bilmodell

Typ Uttag Hastighet Laddtid 0-100% Rekommendation
Visa produkter

Charge Amps är ett svenskt innovativt green-tech företag som brinner för att göra elbilsladdning enklare, smartare och trendigare. Med fokus på smarta detaljer och design utvecklar de användarvänliga lösningar för den moderna laddbara bilen; på väg samt i hemmet och på kontoret. Design som också adderar till funktionaliteten av produkterna. Smart och enkelt.


Så här skriver Charge Amps om sig

Charge Amps är baserade på lika delar mekatronik, innovativ design, användarvänlighet och en djup förståelse och passion för denna marknad. Enkelt uttryckt; vi skapar smarta laddlösningar med våra kunders behov som primära fokus. Vi vill att elbilsladdning skall vara enklare, renare och mycket mer lättillgängligt än alla alternativ.

Denna marknad expanderar snabbare än någonsin. Det finns fler och fler bilmodeller att välja på, priserna faller snabbt och nya tjänstebilslagstiftningar kommer att förändra marknader. På Charge Amps, vi kör elbilar och laddhybrider själva. Detta betyder att vi har en djup förståelse för både för- och nackdelar med att köra elektriskt, vilket hjälper oss utveckla bättre lösningar.

Vad vi gör

Dessutom lägger vi stor vikt vid att lyssna på och förstå vad som påverkar dig. Vi utvecklar lösningar och uppdateringar som löser vardagliga problem och fyller riktiga behov, hos dig som konsument och elbilsägare. På så vis vet vi att det finns ett reellt behov för de produkter vi utvecklar.

Visioner som är förankrade i den verkliga vardagen. Slutligen, genom att utveckla alla våra produkter själva från början, gör vi det möjligt att tänka utanför dem ramar som finns och på så vis skapa mer användarvänliga produkter som sticker ut ur mängden.

Vad vi tror på

Att ha de rätta lösningarna och den rätta laddinfrastrukturen kommer att spela en viktig roll i det pågående skiftet mot en mer hållbar värld, där beroendet av fossila bränslen tillhör det förflutna.

Vi tror att vi kan tillhandahålla marknaden med bra lösningar och hjälpa till att bygga upp den infrastruktur som krävs. Dock, så kommer vi inte påstå att vi kan komma dit själva.  Tillsammans ser vi till att vi håller vår innovativa spets, vår pålitliga produktionsprocess och ser till att paketera lösningar på et attraktivt sätt för att bäst passa våra slutkonsumenter.

Att fatta rätt beslut har aldrig varit viktigare. Vi har bara en jord och just nu befinner vi oss i ett vägskäl. Men det finns bara en väg att gå, och det är den elektrifierade vägen!

HALO med kabel Typ 2

18 490 kr 9 245 kr