Charge Amps


Charge Amps är ett svenskt innovativt green-tech företag som brinner för att göra elbilsladdning enklare, smartare och trendigare. Med fokus på smarta detaljer och design utvecklar de användarvänliga lösningar för den moderna laddbara bilen; på väg samt i hemmet och på kontoret. Design som också adderar till funktionaliteten av produkterna. Smart och enkelt.


Stilrena laddboxar med hög användarvänlighet från Charge Amps

Charge Amps är baserade på lika delar mekatronik, innovativ design, användarvänlighet och en djup förståelse och passion för denna marknad. Enkelt uttryckt; de vill skapa smarta laddlösningar med sina kunders behov som primära fokus. Charge Amps vill att elbilsladdning skall vara enklare, renare och mycket mer lättillgängligt än alla alternativ.

Charge Amps Halo - en robust och kraftfull laddbox

För dig som vill ha en laddbox med smarta funktioner och som är skapad för vårt nordiska klimat är Charge Amps Halo en perfekt lösning för dig. Tillverkad av återvunnen aluminium och med marknadens högsta IP-klassning gör den till en robust och användarvänlig laddbox av toppklass. Dessutom finns det ett extra Schukouttag på undersidan av laddboxen för exempelvis motorvärmare eller elcykel. 

Läs mer om Charge Amps Halo här.

Ladda två bilar samtidigt med Charge Amps Aura

Charge Amps Aura är både en stilren och komplett laddbox där du har möjlighet att ladda två elbilar samtidigt med upp till 22kW per uttag. Laddboxen är kompatibel med OCPP och kan kopplas upp mot valfri molntjänst. Perfekt lösning för företaget eller bostadsrättsföreningen. Aura är dessutom förberedd för Vehicle-2-Grid teknologin. 

Läs mer om Charge Amps Aura här.