Zaptec


Zaptec är ett innovativt bolag med rötter i Norge som strävar efter att möjliggöra bättre och mer hållbar mobilitet för alla. Med stilsäker formgivning och den senaste tekniken kan Zaptec erbjuda effektiva lösningar för både hem och offentliga miljöer. 


Laddbox från Zaptec

Zaptec är marknadsledande inom laddsäkerhet och samtliga av Zaptecs laddboxar är certifierade med högsta säkerhetsstandard. Genom att kombinera den senaste tekniken med människocentrerad formgivning kan Zaptec erbjuda mycket intuitiva och effektiva laddboxar av högsta kvalitet. Alla lösningar och komponenter är noggrant utvalda för att garantera högsta säkerhet. 

Zaptec erbjuder den mest innovativa tekniken för att hjälpa dig att nå dina laddningsmål och underlätta livet och vardagen för dig som elbilsägare. Oavsett om du laddar hemma eller på offentliga platser, kan du få en säker, bekväm och effektiv laddningsupplevelse med Zaptec. Kontrollera din laddning från din mobiltelefon, få realtidsstatus och se din energiförbrukning. Upplev friheten och res på ett mer hållbart sätt med laddbox från Zaptec!

Smart och säker laddbox för hemmet

Zaptec Go är en stilsäker laddbox med ledande nordisk grön teknik och en av världens minsta laddboxar i sitt slag. Zaptec Go passar alla typer av bilar, både elbil och laddhybrid och anpassas efter varje hem. Zaptec Go laddbox har allt du behöver för att ladda din elbil och är alltid uppkopplad med WiFi och 4G LTE-M för att du ska ha tillgång till de senaste uppdateringarna och funktionerna. Läs mer om Zaptec Go här

Zaptec Go en prisbelönt laddbox

När norska NAF (Norges Automobil-Forbund) nyligen (2022) jämförde och bedömde 10 storsäljare av marknadens laddboxar var det Zaptec Go som tog hem priset. Motiveringen till vinsten var framförallt snygg design, praktiska laddlösningar och en prisvärd produkt. Testet genomfördes med en noggrann genomgång av samtliga laddboxar ur privatmarknadssegmentet med fokus på säkerhet, dokumentation, funktionalitet, användarvänlighet, installation och design.