Zaptec


Zaptec är ett innovativt bolag med rötter i Norge som strävar efter att möjliggöra bättre och mer hållbar mobilitet för alla. Med stilsäker formgivning och den senaste tekniken kan Zaptec erbjuda effektiva lösningar för både hem och offentliga miljöer. 

Zaptec

Vi på Laddstoppet är stolta över att erbjuda hela Zaptec-serien, som representerar en av de mest avancerade laddstationerna för elbilar på marknaden. Zaptec Go, en av dess flaggskeppsprodukter, är en fullmatad laddbox med den senaste tekniken, inklusive avancerad lastbalansering med Zaptec Go lastbalansering. Laddboxen är permanent uppkopplad med både WiFi och 4G LTE-M, vilket ger dig tillgång till kontinuerliga funktioner och uppdateringar. Notera att kostnadsfri 4G-uppkoppling ingår i varje enhet av Zaptec Go.

 

Zaptec Go är utformad för att passa alla laddningsbara bilar och är idealisk för hemmiljöer. Dess laddningsstyrka anpassas automatiskt efter bilens kapacitet. Dessutom är Zaptec Go betydligt mindre och lättare än andra laddare av samma typ på marknaden, de elektriker som jobbat med Zaptec Go är överens om att den är enkel att installera.

 

En av dess mest imponerande egenskaper är dess hastighet. Med Zaptec Go kan du ladda din bil upp till 10 gånger snabbare än via ett vanligt eluttag. Dessutom kan du sänka dina elkostnader genom att utnyttja Eco Mode, vilket gör det möjligt att ladda när spotpriset på el är lågt.

 

Zaptec Go är inte bara snabb och effektiv utan också smart och ansluten. Den får automatiska uppdateringar för att förbli smartare och bättre över tiden. Dessutom är den utrustad med en imponerande femårig garanti och är designad, utvecklad och tillverkad i Norge för att möta de stränga kraven i nordiska förhållanden.

 

Zaptec-serien är inte bara tekniskt avancerad, den är även utformad med användarvänlighet i åtanke. Med intuitiva funktioner och en stilren design passar Zaptec perfekt in i alla miljöer och gör laddningsprocessen så smidig som möjligt. Zaptec Go är speciellt lämpad för hemmaladdning eller mindre parkeringsplatser med upp till tre laddboxar. För större parkeringsanläggningar rekommenderas Zaptec Pro för att möta kraven på en effektiv laddningsinfrastruktur.

 

Säkerhet är en prioritet för Zaptec, som är ledande när det gäller säkerhet på EV-laddningsmarknaden. Den är certifierad enligt högsta säkerhetsstandard för att garantera en trygg och säker laddningsupplevelse för användarna. Med Zaptec kan du vara säker på både snabb och säker laddning för din elbil.