Garo Entity Compact

  • 12 685 kr
Lager:
Leveranstid: 1-3 arbetsdagar
✓ 14 dagar returrätt
✓ Fri frakt över 600:-
Välj antal

Garo Entity CompactFramtidssäker och smart laddlösningGARO Entity Compact, den innovativa lösningen för din elbilsladdning. Med 5 års garanti är detta en komple

Artikelnummer: 600


DEFA Power 22kW

7 590 kr
15 180 kr

Charge Amps Dawn

8 495 kr
16 990 kr

Tesla Wall Connector

12 400 kr
13 700 kr

Garo Entity Compact

Framtidssäker och smart laddlösning

GARO Entity Compact, den innovativa lösningen för din elbilsladdning. Med 5 års garanti är detta en komplett enhet som inkluderar allt du behöver: installationskonsol, laddningsenhet och frontpanel.

Funktioner och specifikationer:

  • Fast kabel i olika längder för flexibilitet och bekvämlighet.
  • Inbyggd elektronisk mätare för noggrann övervakning av laddningsprocessen.
  • Jordfelsbrytare med allpolig mekanisk brytare för både AC & DC, uppfyller alla krav och säkerhetsstandarder.
  • Möjlighet till kommunikation mellan boxarna via Ethernet eller Wifi-Mesh, och anslutning till internet via Ethernet, Wifi eller inbyggt modem.
  • Laddbox med en effekt på 14 kW, med fast kabel på 3x20A och 5 meter.

Framtidsanpassad och säker
GARO Entity Compact är inte bara en laddbox, det är en investering i framtiden. Förberedd för Vehicle-to-Grid (V2G) och med Price Adaptive Charging, kan du optimera din laddning och dra nytta av låga elpriser. Denna laddbox är främst utformad för villor och fritidshus, och den levereras alltid med fast kabel för enkel installation och användning.

Enkel hantering och trygghet
Styr din laddbox smidigt med GARO Connect-appen och utnyttja funktionen Price Adaptive Charging för att ladda när elpriserna är som mest förmånliga. GARO Entity Compact är utrustad med alla inbyggda skydd och är rigoröst testad för att klara det nordiska klimatet. Den uppfyller alla europeiska el- och säkerhetsstandarder för att du ska kunna ladda din bil med fullständig trygghet.Trustpilot