LADDKABLAR TILL ELBILAR


Här hittar du kvalitativa och hållbara laddkablar för elbilar och hybrider som är anpassade för att kunna ladda både i Sverige och Europa. Hitta rätt spänning till din elbil!


LADDKABLAR FÖR LADDSTOLPAR OCH LADDBOXAR

Det är viktigt att du väljer en laddkabel som fungerar både hemma och på publika platser. I Europa så behöver du en så kallad Mode-3-kabel för att din laddning ska ske säkert och effektivt.

Det finns idag över 12 000 publika laddpunkter i Sverige, så det finns många platser att ladda din elbil på när du tar dig runt i vårt fantastiska land.


Klicka här för att se vårt utbud av laddkablar


LADDKABLAR FÖR VÄGGUTTAG (SCHUKO)

När det inte finns någon laddstation när bilen behöver laddas så kan man praktiskt ladda sin elbil via vägguttag (Schuko). Laddkablar som är anpassade för vägguttag laddar alltid med 1-fas och oftast med lägre effekt för att inte överbelasta vägguttaget.

Vi har laddare som är ställbara och med fast laddström.

Det är väldigt viktigt att dessa laddkablar har värmeavkänning för att kunna avbryta laddningen om vägguttaget blir för varmt, det har givetvis ALLA våra laddare.


Klicka här för att se våra olika laddkablar för Schuko-uttagLADDKABLAR FÖR CEE-UTTAG

Om du ännu inte har installerat en laddbox hemma så rekommenderar vi att du laddar via ett CEE-uttag, detta är mycket säkrare än att ladda via ett vanligt vägguttag. Det är också bra att ha med en laddkabel för CEE-uttag på resan som reserv.


Klicka här för att se våra laddkablar för CEE-uttag