Laddkabel för elbilar

Ladda elbil

I vårt stora sortiment av laddkablar finner du bde laddkablar som du använder för att ladda din elbil på publika laddstolpar och laddkablar för hemmaladdning som ansluts till ett vanlig vägguttag.

Samtliga laddkablar har IP klass 54 eller högre, vilket gör att de klarar svenskt klimat med regn och snö. Förvaringsväska ingår till alla kablar.
Laddstoppet lämnar även 3 års garanti på laddkablar .

Nedanför hittar du några av våra storsäljare. Välj efter bilmärke i menyn ovanför för att hitta rätt laddkabel till din bil.Vill du lära dig mer laddning om laddkablar? Kolla in vår Laddskola 


Högkvalitativa och prisvärda laddkablar till elbilar hos laddstoppet.se

För att kunna ladda på alla publika laddplatser som finns runt om i Sverige (ca 6 500 stycken) och i Europa så behövs en laddkabel. Dessa laddkablar kalls för Mode 3 kablar och passar bara på publika laddstolpar, de kan alltså inte användas för att ladda bilen hemma. Utbyggnaden av infrastrukturen av laddplatser i Sverige följer den Europeiska standarden som är Mode 3. Här på laddstoppet.se hittar du laddkablar som passar i princip alla elbilar och elhybrider som finns på marknaden. Hos oss hittar du även tillbehören, såsom förvaringsväska, hållare för laddkablar och förlängningskablar. Oavsett om du kör Kia, Volvo, BMW, Tesla, Mitsubishi, Volkswagen eller någon annan bilmodell så hittar du en passande laddkabel till din bil här.


Hitta rätt laddkabel till din bil

Laddkabel typ 2, laddkabel typ 1, Laddkabel mode 3, laddkabel elbil. Kärt barn har många namn. Hos oss är det är enkelt att hitta en  laddkabel som passar. Det enda du behöver göra är att välja din bilmodell i menyn. Då visas de laddkablar som passar din bil. Våra laddkablar håller hög kvalitet och har bra passform till din bil. Välj den kabel som passar din bil. I nästa steg får du mer information om din laddkabel . Ifall du känner att du vill prata med någon av oss på laddstoppet.se innan du handlar dina laddkabel online kan du alltid kontakta oss antingen via mejl eller telefon. Vi vill att alla kunder ska känna sig nöjda med deras köp och har därför lagt hög fokus på vår personliga service.


Billiga laddkablar på nätet 

Vi är glada över att kunna erbjuda bra priser på våra laddkablar till våra kunder. Att vi kan erbjuda laddkablar till ett så lågt pris beror främst att vi köper produkterna direkt från tillverkaren. Detta har lett till att vi kunnat kapa flera led i distributionskedjan och därmed handla laddkablar direkt från tillverkarnas lager. 

Eftersom vi inte heller har några fysiska butiker har vi också genom detta lyckats hålla ner våra kostnader och kan därför erbjuda riktigt bra priser genom vår e-handelsbutik.