Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Upplev enkelheten med Laddstoppet

Vi har ett brett utbud av laddboxar, laddkablar och tillbehör. Även om vi har många produkter så är det enkelt att hitta det du söker.

Välj din bilmodell för att se vilka produkter som passar just din bil bäst.

Välj bilmodell

Bilmodell

Typ Uttag Hastighet Laddtid 0-100% Rekommendation
Visa produkter

I vårt stora sortiment av laddutrustning till din elbil eller laddhybrid hittar du produkter av hög kvalitet till bra priser. Vi har gjort det enkelt att hitta rätt produkt, välj bara din bilmodell i listan.


Välj din bilmodellVill du lära dig mer laddning om laddkablar? Kolla in vår Laddskola 


Högkvalitativa och prisvärda laddkablar till elbilar hos laddstoppet.se

För att kunna ladda på alla publika laddplatser som finns runt om i Sverige (ca 6 500 stycken) och i Europa så behövs en laddkabel. Dessa laddkablar kalls för Mode 3 kablar och passar bara på publika laddstolpar, de kan alltså inte användas för att ladda bilen hemma. Utbyggnaden av infrastrukturen av laddplatser i Sverige följer den Europeiska standarden som är Mode 3. Här på laddstoppet.se hittar du laddkablar som passar i princip alla elbilar och elhybrider som finns på marknaden. Hos oss hittar du även tillbehören, såsom förvaringsväska, hållare för laddkablar, adaptrar och förlängningskablar. Oavsett om du kör Kia, Volvo, BMW, Tesla, Mitsubishi, Volkswagen eller någon annan bilmodell så hittar du en passande laddkabel till din bil här.


Hitta rätt laddkabel till din bil

Laddkabel Typ 2, laddkabel Typ 1, laddkabel mode 3, laddkabel elbil. Kärt barn har många namn. Hos oss är det är enkelt att hitta en laddkabel som passar. Det enda du behöver göra är att välja din bilmodell i menyn. Då visas de laddkablar som passar din bil. Våra laddkablar håller hög kvalitet och har bra passform till din bil. Välj den kabel som passar din bil. I nästa steg får du mer information om din laddkabel. Ifall du känner att du vill prata med någon av oss på laddstoppet.se innan du handlar dina laddkabel online kan du alltid kontakta oss antingen via mejl, chatt eller telefon. Vi vill att alla kunder ska känna sig nöjda med deras köp och har därför lagt hög fokus på vår personliga service.


Billiga laddkablar på nätet 

Vi är glada över att kunna erbjuda bra priser på våra laddkablar till våra kunder. Att vi kan erbjuda laddkablar till ett så lågt pris beror främst att vi köper produkterna direkt från tillverkaren. Detta har lett till att vi kunnat kapa flera led i distributionskedjan och därmed handla laddkablar direkt från tillverkarnas lager. 

Eftersom vi inte heller har några fysiska butiker har vi också genom detta lyckats hålla ner våra kostnader och kan därför erbjuda riktigt bra priser genom vår e-handelsbutik.

Varmt välkommen till Laddstoppet!