Garo Entity PRO dubbel 2x22kW

  • 28 990 kr


Lager:
Leveranstid: 1-3 arbetsdagar
✓ 14 dagar returrätt
✓ Fri frakt över 600:-
Välj antal

Garo Entity PRO 2x22kW är den ultimata lösningen om du har behov av att ladda flera fordon samtidigt.

Artikelnummer: 354201


Laddbox Garo Entity PRO dubbel 2x22kW

Garo Entity PRO 2x22kW är den ultimata lösningen om du har behov av att ladda flera laddbara fordon samtidigt. Perfekt för den publika parkeirngsplatsen, företagsparkeringen eller bostadsrättsföreningen. Entity PRO Laddbox är en komplett enhet som inkluderar alla nödvändiga delar: installationsfäste, laddningsenhet och frontpanel. Finns i både enkel och dubbel konfiguration, Entity PRO erbjuder fasta kablar i olika längder eller med uttag.

Utrustad med en elektronisk mätare och en integrerad funktion för en strömbrytare med allpolig mekanisk switch för både AC och DC ström, uppfyller Entity PRO alla säkerhetskrav. Boxen kan kommunicera med andra enheter via Ethernet eller Wifi-Mesh, och ansluter till internet via LTE Cat.M1, Ethernet eller Wifi. Entity PRO dubbel 2x22kW laddbox levereras med ett uttag, last- och fasbalansering samt ett modem med en SIM-kort för Garo Connect, vilket gör den till en komplett laddningslösning. 

Perfekt lösning för företaget eller bostadsrättsföreningen

GARO Entity Pro är den perfekta lösningen för BRF:en eller företagsparkeringen med sin minimalistiska design och kraftfulla mjukvara. Med stöd för både 1-fas och 3-fas laddning är den lämplig för alla bilmodeller. Laddboxen har ett öppet gränssnitt som ger dig frihet att välja den laddoperatör som du föredrar. Som fastighetsägare blir du aldrig låst till en enda leverantör, utan kan välja flera oberoende leverantörer och skapa ett system av samverkande funktioner som gör din bostadsrättsförening ännu smartare. Dessutom är GARO Entity Pro OCPP-kompatibel, vilket gör den extra mångsidig. med GARO Entity Pro kan du skala upp när dina behov förändras. Genom smartbracket kan du initialt starta med ett mindre antal laddboxar och enkelt skala upp när fler i din BRF väljer att köra på el. De första laddboxarna installeras med hjälp av en elinstallatör, men de resterande kan ni sedan enkelt koppla på själva, vilket är både smart och kostnadseffektivt. 

Full kontroll över laddningen med GARO Connect

GARO Connect är en app som kan användas av fastighetsägare, de boende och elinstallatören för att övervaka laddboxarna. Med appen kan man visa varje användares laddhistorik, vilket underlättar rättvis betalning för laddning. Appen innehåller 17 språk och har smarta funktioner för enkel laddning och övervakning av energiförbrukning. Användare kan logga in i appen för att se sin elförbrukning och hantera sina taggar, medan fastighetsägare kan använda appen för att skapa mätvärden och specifikationer för att dela upp betalningen mellan användare. Appen ger också värdefull information om laddboxnyttjandegrad och placering. Genom att använda GARO Connect kan fastighetsägare ta betalt på ett rättvist sätt för laddförbrukning från de boende som använder laddboxarna, och undvika att fördela kostnaden till alla i huset.


Produktegenskaper Entity PRO:

Tillverkare:
Garo
4G:
Ja, kostnadsfritt 2 år
Modell:
Pro
WiFi/LAN/Mesh-WiFi:
Ja
Antal faser:
3-fas
App:
Ja
Strömstyrka:
32A
OCPP:
Ja
Maximal effekt:
22kW
ISO 15118
Ja
Kabel eller uttag:
Valfritt
Skyddsklass:
IP 54
Stöd för lastbalansering:
Ja
Slaghållfasthet:
IK 10
Energimätare:
Ja
RAL-nummer:
RAL9011
Driftstemperatur:
–40 °C till +40 °C
Mått (HxBxD):
340x340x150 (mm)


Vikt: 
4,1kg x 2


Manualer

Produktblad

Snabbguide

Bruksanvisning


Trustpilot