Tesla Wall Connector

 • 12 400 kr
 • 13 700 krLager:
Leveranstid: 1-3 arbetsdagar
✓ 14 dagar returrätt
✓ Fri frakt över 600:-
Välj antal

Tesla Wall Connector Gen 3 är den ultimata laddningslösningen för din Tesla eller andra elbilar med en Typ 2-laddkontakt.

Artikelnummer: T001V

Tesla Wall Connector


Tesla Wall Connector generation 3 är den ultimata laddningslösningen för din Tesla eller andra elbilar med en Typ 2-laddkontakt. Denna innovativa konstruktion har en ultralätt design, vilket möjliggör flexibel installation både inomhus och utomhus och passar perfekt för olika typer av elanläggningar. Oavsett om du har ett hus, en lägenhet, en gästanläggning eller en arbetsplats, kommer Tesla Wall Connector att göra din laddningsupplevelse smidigare och mer bekväm.


 • Universell kompatibilitet: Kompatibel med alla elbilar som använder en Typ 2-laddkontakt, inte bara Tesla.
 • Tesla App integration: Du kan enkelt hantera och övervaka din laddning direkt från Tesla-appen, vilket ger dig full kontroll över din laddningsprocess.
 • Wi-Fi-Anslutning: Wall Connector är utrustad med Wi-Fi-anslutning, vilket gör det möjligt för trådlösa firmwareuppdateringar för att hålla din enhet uppdaterad med de senaste funktionerna och förbättringarna.

 • Effektiv laddning: Med upp till 22 kW på trefas-anslutning (förutsatt att din anläggning har en huvudsäkring på över 32A) kan du få upp till 71 km räckvidd per timme, vilket sparar värdefull tid.

 • Strömdelning: Wall Connector kan enkelt anpassas för att stödja flera Wall Connectors, vilket gör det idealiskt för arbetsplatser eller flerfordonsfamiljer.

 • Enkel installation: Den här laddningslösningen kan enkelt installeras i enfas- eller trefasnät och är konstruerad för att vara både användarvänlig och effektiv.

 • Snygg och praktisk design: Öppningen av Teslas laddlucka är smidigt placerad på anslutningskabeln för bekväm användning.

 • Lång kabellängd: Med en generös kabellängd på 7,3 meter får du flexibilitet vid installationen och praktisk användning.

 • Lastbalansering som tillval: Trådbuden 1 par, 2 ledare. 

Tesla Wall Connector Gen 3 är en intelligentlytande laddbox som inte bara erbjuder en snabb och säker laddningsupplevelse för din elbil, utan även möjlighet att anpassa effekten och uttaget baserat på ditt övriga energibehov i hemmet. Gör det enkelt och smart med Tesla-appen som ger dig full kontroll över din laddningsrutin. Tesla Wall Connector Gen 3 - ditt val för en dynamisk laddningslösning.


Teknisk specifikation Tesla Wall Connector 

Tillverkare: Tesla
WiFi: Ja
Modell: Wall Connector
RFID: Ja
Antal faser: 1-fas & 3-fas
App: Ja
Strömstyrka: 32A
OCPP: Nej
Maximal effekt: 22kW
Garanti: 4 år
Kabel eller uttag: Kabel 7,3 m
Tillverkningsland: Kina
Energimätning: Ja
Färgmatchad front: Ja


Manualer

Installationsmanual


Trustpilot