amina S Laddbox

  • 6 590 krLager:
Leveranstid: 1-3 arbetsdagar
✓ 14 dagar returrätt
✓ Fri frakt över 600:-
Välj antal

amina S - Enkel och smart laddbox Upptäck amina S: Din pålitliga följeslagare för säkra och effektiva laddningsupplevelser i ditt hem. Med integrerade funkti

Artikelnummer: 603


amina S - Enkel och smart laddbox

Upptäck amina S: Din pålitliga följeslagare för säkra och effektiva laddningsupplevelser i ditt hem. Med integrerade funktioner som passar både vanliga och smarta hem, är Amina S det perfekta valet för den moderna användaren.

Övervaka och kontrollera dina laddningssessioner, energiförbrukning och kostnader direkt från din smartphone, tack vare dess sömlösa integration med smarthome-lösningar via ZigBee och Bluetooth.

Med snabb installation och framtidssäker teknik erbjuder amina S den ultimata användarupplevelsen. Tillgänglig i varianterna 20A och 32A, med en imponerande laddningshastighet på upp till 22 kW, möjliggör den en smidig laddning av dina laddbara fordon.

Designad med elegans och diskretion i åtanke, kompletterar amina S din hemmiljö på ett stilfullt sätt. Dess fasta Typ-2 kabel på 6 meter och möjlighet till lokal anslutning via Zigbee och Bluetooth LE ger dig flexibilitet och bekvämlighet i varje laddningssession.

Utrustad med lastbalansering genom Enegic Powerlink Monitor-/One, garanterar amina S en jämn och effektiv energifördelning för en optimerad laddningsupplevelse varje gång.

Välj amina S för en smidigare, säkrare och mer intelligent laddningslösning för ditt hem.


Flexibilitet och användbara funktioner:

amina S är utrustad med flera praktiska funktioner:

  • Dynamisk effekt från 1,4kW till 22kW
  • Lastbalanserar tillsammans med Amina Powerlink som dessutom ger möjlighet till att ladda när elpriset är som lägst
  • Passar alla bilar med Typ 2 uttag
  • Vikt: 1 kg
  • 35% tunnare fast laddkabel som är 6 meter lång
  • 5 års garanti

Trustpilot