GARO


Garo har lanserat en ny laddbox vid namn Entity PRO. Denna laddbox är en komplett enhet som innehåller alla delar som behövs för installation. Entity PRO finns tillgänglig i enkel och dubbel variant samt med fast kabel eller uttag. 


Entity har en inbyggd elektronisk mätare eller en synlig MID-mätare. Dessutom finns en inbyggd funktion för jordfelsbrytare med allpolig mekanisk brytare för AC&DC som uppfyller alla krav.


Laddbox från Garo

Laddboxar från Garo är utvecklade i Norden och anpassade efter det hårda klimatet. Med stilren design och hög användarvänlighet passar Garos laddboxar in i alla typer av miljöer och hem. Vi har flera olika varianter och utföranden i vårt sortiment för att passa just dina behov. Du kan välja laddboxar med uttag eller fast kabel, eller laddbox med dubbla uttag om du vill kunna ladda två bilar samtidigt. Valmöjligheterna är många! Alla Garos laddboxar är förberedda för lastbalansering för att inte överbelasta husets säkring. 

Entity PRO-laddboxarna kan kommunicera med varandra via Ethernet eller Wifi-Mesh samt anslutas till internet via LTE Cat.M1, Ethernet eller Wifi. Detta möjliggör enkel och smidig hantering av laddning och övervakning av laddstatus. Garos nya laddbox Entity PRO är en pålitlig och användarvänlig lösning för laddning av elfordon.