30 dagars öppet köp | Fri frakt över 600 SEK

Charge Amps Dawn

  • 8 245 kr
  • 19 680 krLager:
Leveranstid: 1-3 arbetsdagar
✓ 30 dagars öppet köp
✓ Fri frakt över 600:-
Välj antal

Charge Amps Dawn är den kompletta laddstationen både för installatörer och slutanvändare med en laddningskapacitet på upp till 22kW.

Artikelnummer: 130297


Charge Amps Dawn - den kompletta laddstationen för framtiden!

Charge Amps Dawn är den perfekta laddstationen för både installatörer och slutanvändare. Med imponerande 22 kW i ett uttag kan du ladda din elbil snabbt och enkelt. Dessutom är Charge Amps Dawn utrustad med en certifierad MID-mätare, vilket ger dig hundra procent transparens och möjlighet att se exakt hur många kW som använts för att ladda din elbil.

Elegant design och uppkopplingsbar mot Charge Amps Cloud och App

Charge Amps Dawn är elegant designad av före detta Koenigseggs chefsdesigner Joachim Nordwall och passar perfekt i de flesta miljöer. Med uppkopplingsmöjligheter mot Charge Amps Cloud och App kan du ta full kontroll över din laddning och nyttja alla våra intelligenta lösningar. Dessutom har Charge Amps Dawn en kraftfull Linux-processor som kan hantera stora mängder data.

Installatörernas bästa vän

Charge Amps Dawn är inte bara enkel att använda, den är också enkel att installera. Laddboxen är uformad med en bakplatta där installationen och konfigurationen görs. Detta förenklar kabeldragning och kabelanslutning avsevärt. Dessutom guidar "The Installation Wizard" installatören genom hela installationsprocessen steg för steg. Charge Amps Dawn har också en inbyggd jordfelsbrytare typ B och likströmsskydd i laddaren, vilket skyddar din elbil från jordfel och säkerställer att bilen inte skadas.

Seriekoppling för semi-publika områden

Charge Amps Dawn är det perfekta valet för semi-publika områden, såsom bostadsrättsföreningar eller företagsparkeringar, där flera laddstationer ofta är installerade. Charge Amps Dawn har en stor fördel jämfört med andra laddare - möjligheten att seriekoppla strömkabeln. Det innebär att installatören smidigt och enkelt kan seriekoppla laddstationerna och med det spara både tid och pengar.


Teknisk specifikation:

Tillverkare: Charge Amps
WiFi: Ja
Modell: Dawn
RFID: Ja
Antal faser: 3-fas
App: Ja
Strömstyrka: 32A
Vikt: 3,5 kg
Maximal effekt: 22kW
Mått (h x b x d): 242 x 180 x 75 mm
Kabel eller uttag: Uttag
Driftstemperatur: –30 °C till +45 °C
Energimätning: Ja
Skyddsklass: IP 54 innerhölje/modul IP 44 ytterhölje
Stöd för lastbalansering: Ja
Garanti: 5 år
4G LTE-M: Ja inkluderat i laddstationen
Manualer

Produktblad (SE)

Installationsmanual (ENG)

Användarmanual (ENG)Trustpilot