BLACK DEAL - 40% PÅ UTVALDA PRODUKTER

Easee


Easee är ett innovativt Norskt bolag som designar och tillverkar smarta laddboxar av högsta kvalitet. Laddboxar som ger dig en känsla av frihet. Deras mål är att utveckla produkter som bara fungerar och där du undviker irriterande avbrott i vardagen. En produkt som är kul att använda och som du bara älskar. Easee Home är 69% mindre och lättre vikt (1,5 kg) än andra laddboxar med liknande funktionalitet, det innebär att vi sparar miljön minst 4 kilo koppar och plast per producerad laddare!


Easee - elbilens bästa vän

Easee laddbox är fullmatad med den senaste tekniken och passar alla bilar på marknaden oavsett uttag. Vill du ha en framtidssäker och komplett laddlösning för hemmet, bostadsrättsföreningen eller företaget kan Easee laddbox vara den rätta lösningen för dig. 

Ladda elbil hemma med Easee Home

Easee Home är en perfekt laddlösning för hemmet eller lantstället och ger dig högsta möjliga laddningseffekt. Du kan ladda upp till 22kW och om du behöver fler laddstationer i framtiden kan du enkelt installera upp till 3 st Easee Home per säkringsgrupp. Genom Easee app kan du enkelt schemalägga din laddning, anpassa laddningseffekten, se laddningsstatus och mycket mer. 

Läs mer om Easee Home här

Ladda elbil på jobbet eller i bostadsrättsföreningen med Easee Charge

För företaget eller bostadsrättsföreningen där det finns behov av att ladda flera bilar samtidigt kan du med Easee Charge installera upp till 101 st laddboxar per säkringsgrupp. Med hjälp av lastbalansering fördelas tillgänglig el automatiskt och dynamiskt mellan laddboxarna. 

Läs mer om Easee Charge här

Undvik att huvudsäkringen löser ut med Easee Equalizer

Easee Equalizer är en smart liten enhet som du ansluter till din elmätare. Den ser till att maximera effekten utan att din huvudsäkring löser ut när du laddar din elbil. Om du t ex sätter igång diverse hushållsapparater samtidigt så sänks effekten automatiskt till laddboxen med hjälp av Easee Equalizer. Samtidigt som den möjliggör snabbare laddningen när övrig förbrukning i fastigheten är låg.