Charge Amps Aura med två uttag

  • 15 490 kr
  • 17 890 krLager:
Leveranstid: 1-3 arbetsdagar
✓ 14 dagar returrätt
✓ Fri frakt över 600:-
Välj antal

Charge Amps Aura 22kW laddbox med två uttag som kan ladda 2 x 22 kW samtidigt. Snygg design i återvunnet material.

Artikelnummer: 176


Charge Amp Aura laddbox 

Denna laddbox i toppklass och snygg design låter dig ladda två elbilar samtidigt med två 22kW-uttag. Charge Amps Aura är omsorgsfullt utformad av Joachim Nordwall (designer hos Koenigsegg) och dessutom tillverkad i hållbar återvunnet aluminium. Med blank silverfärg passar Charge Amps Aura i såväl gatumiljö som i ett garage eller på en uppfart.

LED-lampor på laddboxen indikerar både pågående laddning och visar vägen till RFID mottagaren för enkel identifiering och total översikt. Laddboxen finns i två utförande, Wifi eller 4G (eller nätverkskabel). Molntjänsten My Charge Space ger dig full kontroll över historik och möjlighet till schemaläggning, timer och automatiska rapporter. AURA kan lastbalanseras för att ingå i större installationer och då dynamiskt allokera ström för optimalt utnyttjande.

Förberedd för V2G

AURA är förberedd för ISO15118 vilket öppnar upp för en rad möjligheter. ISO 15118 utökar bilens datakommunikation och är en förutsättning för Vehicle-2-grid teknologin. Denna teknologi är också förutsättningen för att ström skall kunna gå både in i och ut från bilen, så att den även kan användas till batterilagring.

Ladda med el från solpaneler

Ladda din bil med egenproducerad el från solpaneler. Med Charge Amps senaste funktion Green Charging  har du möjlighet att ladda bilen med både el från elnätet och egenproducerad solel. Du har också möjlighet att byta till helt grön laddning och då ladda elbilen med enbart el från solpaneler. Ställ in den schemaläggning du föredrar i Charge Amps app.


Fakta om Charge Amps Aura:

Tillverkare: Charge Amps
WiFi: Ja
Modell: Aura
RFID: Ja
Antal faser: 3-fas
App: Ja
Strömstyrka: 2 x 32A
Vikt: 10 kg
Maximal effekt: 2 x 22kW
Mått (h x b x d): 405 x 367 x 159 mm
Kabel eller uttag: 2 st uttag
Driftstemperatur: –30 °C till +45 °C
Energimätning: Ja
Skyddsklass: IP55
Stöd för lastbalansering: Ja
Garanti: 3 år
4G LTE-M: Ja (abonnemang och SIM kort för 4G krävs, ingår ej)
OCPP: Ja


Vanliga frågor om Charge Amps Aura 


- Har Charge Amps Aura lastbalansering? 

Ja hos oss på Laddstoppet kan du välja till lastbalansering till din Charge Amps Aura. Den heter Amp Guard och du kan läsa mer om den längre ner på sidan. 

- Vilka bilmodeller passar till Charge Amps Aura?

Charge Amps Aura leveras utan fast laddkabel och passar därmed alla bilmodeller på marknaden. 

- Hur mycket kostar det att installera Charge Amps Aura?

Aktuellt pris för installation av Charge Amps Aura finner du överst på sidan.

- Hur lång är leveranstiden för Charge Amps Aura?

Vi på Laddstoppet erbjuder leverans av Charge Amps Aura inom 1-3 arbetsdagar i hela landet. Väljer du Charge Amps Aura med standardinstallation har vi normalt en leveranstid på 2-4 veckor. Beroende på vilken ort du bor i kan leveranstiden variera. 


Lastbalansering med Amp Guard

För att fördela effekten smart, lastbalanserar Aura mellan sina båda uttag, men Aura kan även balansera mot andra Aura och Halo från Charge Amps. Behöver du lastbalansera mot huset är det en Amp Guard som du behöver komplettera med.


INSTALLERAT & KLART

Installation utförs av behörig elektriker. Installationsmanualen är på svenska och finns att ladda ner här på denna sida. 

Vi installerar i hela Sverige! Normalt installerar vi ca 2-4 veckor efter vi har fått in kompletterande uppgifter om din installation. Längre väntetid kan förekomma i semestertider.

Är du elektriker och vill bli vår samarbetspartner? Kontakta oss gärna på: [email protected]


Manualer


Produktblad

Installationsmanual

Användarmanual

Snabbguide


Trustpilot