Enegic - Dynamisk lastbalansering

  • 5 195 kr
  • 5 195 kr

Lager:
Leveranstid: 1-3 arbetsdagar
✓ 14 dagar returrätt
✓ Fri frakt över 600:-
Välj antal

Bli en smart elanvändare! Enegic Monitor är en avancerad lösning för dynamisk effektstyrning av större elförbrukare t.ex. laddboxar.

Artikelnummer: 508


Effektstyrning för din laddbox

Enegic Monitor är en avancerad lösning för dynamisk effektstyrning av större elförbrukare t.ex. laddboxar och rapporterar tillgängligt effektutrymme till din elbilsladdare. Enegic Monitor läser av effekt- och energi- förbrukningen i realtid för varje fas, vilket gör det möjligt att på ett tydligt och enkelt sätt se och övervaka den momentana effekten som tas ut i ditt fritidshus, villa, BRF eller fastighetsbestånd. Enegic Monitor är kompatibel mot alla laddboxar från Easee, Zaptec och Charge Amps. 

Passar för alla elmätare. Enegic Monitor är framtagen för att fungera i alla typer av fastigheter oavsett ny eller gammal elmätare och kopplas direkt in på elsystemets faser. Systemet är framtaget för professionell mätning och styrning av elförbrukare i din fastighet.

Schemalägg laddningen & sänk dina effektavgifter. Med Enegic Monitor är det möjligt att ställa in laddningen för att kunna ladda när du vill eller anpassa till elpriset (för dig med timprisavtal). 

Visualisering i Enegic-appen. I Enegic-appen kan du läsa information om fastighetens effektnivåer och energiförbrukning. Data visas för respektive fas vilket ger värdefull information om bland annat fasbalansen i fastighetens elsystem. Du kan även se historik över elförbrukningen - minuter, dagar, månader och år. 

Framtidssäkrad lösning med flerpunktsmätning. Vid en installation där elbilsladdaren är inkopplad på en undercentral i garaget och behöver man mäta på två punkter för att få till en korrekt effektmätning. Enegic Monitor är därmed en framtidssäkrad lösning som är designad för flerpunktsmätning. 


Specifikationer: 

  • Nätverkskoppling: WiFi 2,4 GHz, stöd för b/g/n
  • Mätning av 3-fas strömmar upp till 2500A (2,5kA)
  • Flerpunktsmätning
  • Lokal lagring av mätdata vid kommunikationsavbrott
  • Dimensioner: 11cm x 5,9cm x 2,2cm
  • Vikt: 79g
Installationsvideo Enegic Monitor

Konfigurationsvideo Zaptec

Konfigurationsvideo Charge Amps

Konfigurationsvideo Easee 


Manualer

ProduktbladTrustpilot