Stolpfäste - Charge Amps Dawn

  • 2 190 kr
Lager:
Leveranstid: 1-3 arbetsdagar
✓ 14 dagar returrätt
✓ Fri frakt över 600:-
Välj antal

Charge Amps Dawn stolpfäste - den idealiska lösningen för att montera din laddbox på Ø 60 mm stolprör. Tillverkad med omsorg i Sverige.

Artikelnummer: 131336


Charge Amps Dawn stolpfäste

Den idealiska lösningen för att montera din laddbox på Ø 60 mm stolprör. Tillverkad med omsorg i Sverige, skapad för att möta kraven i det nordiska klimatet och är designad med kvalitet och hållbarhet i åtanke.

Högkvalitativ konstruktion: Fästplattan tillverkas av robust svenskt stål och är noggrant pulverlackerad för att säkerställa enastående kvalitet. Den här produkten är skapad för att stå emot de tuffaste utomhusförhållandena och ger dig en varaktig monteringslösning för din Charge Amps Dawn laddbox.

Enkel montering: Med Charge Amps Dawn stolpfäste är det enkelt att montera din laddbox. Produkten är speciellt utformad för att passa Ø 60 mm stolprör perfekt. 

Mångsidig användning: Fästplattan är mer än bara en praktisk monteringslösning. Den är också en kostnadseffektiv lösning för att omvandla din motorvärmarplats till en modern laddningsstation. Dessutom kan den användas för att ersätta en äldre motorvärmarcentral, vilket ger dig möjlighet att uppgradera till en mer hållbar och effektiv laddningslösning.

Med vår högkvalitativa och väderbeständiga design kan du tryggt och bekvämt ladda din elbil i alla väderförhållanden. Beställ din fästplatta idag och få ett pålitligt stöd för din laddningsinfrastruktur.


Trustpilot