Zaptec Sense

  • 2 390 kr

Lager:
Leveranstid: 1-3 arbetsdagar
✓ 14 dagar returrätt
✓ Fri frakt över 600:-
Välj antal

Zaptec Sense - Optimal lastbalansering! Många bostäder och lägenhetshus står inför utmaningar med begränsad strömförsörjning, vi har lösningen!

Artikelnummer: 586


Zaptec Go 22kW

6 745 kr
7 690 kr

Zaptec Sense - Optimal lastbalansering

Många bostäder och lägenhetshus står inför utmaningar med begränsad strömförsörjning. Därför har Zaptec utvecklat Zaptec Sense, en innovativ lösning som inte bara hjälper dig att maximera din tillgängliga elförsörjning på det mest intelligenta sättet, utan även ser till att dina säkringar är effektivt skyddade. Med Zaptec Sense kan du nu ladda flera elbilar så snabbt som möjligt, och samtidigt utnyttja den tillgängliga strömmen optimalt.
Smart elförbrukningsanpassning
Zaptec Sense är utrustad med avancerad elförbrukningsregistrering och anpassar intelligent laddningen av din elbil baserat på ditt hushålls totala elförbrukning. Genom att enkelt kombinera den med Zaptecs smarta laddningsfunktion, Eco Mode, kan du dra fördel av lägre elpriser och undvika överraskningar på din elräkning genom att hålla dig inom effekttariffens gränser. Med Zaptec Sense har du full kontroll över din elförbrukning och elbilsladdning.


Mångsidig användning
Zaptec Sense är en mångsidig lösning som passar perfekt i alla typer av bostäder, hyresfastigheter och kommersiella byggnader där möjligheterna att ladda elbilar är begränsade på grund av strömrestriktioner. Oavsett din boendesituation eller verksamhet, kommer Zaptec Sense att säkerställa smidig elbilsladdning.


Enkel anslutning
Zaptec Sense stöder både trådlös Wi-Fi-anslutning och Ethernet-anslutning, vilket ger dig flexibilitet att ansluta enheten enligt dina preferenser och behov.


Hur vet jag vilken HAN Port min elmätare har?
För att säkerställa att du väljer Sense med rätt kontakt behöver du veta vilken HAN port din smarta elmätare har. Ring din elnätsleverantör och fråga och i samma samtal ber du dem aktivera porten, aktivering är nödvändig för att Senese ska fungera. Tips! Hos en del elnätsbolag kan man göra denna beställningen via webben.


Följande komponenter ingår i Zaptec Senese RJ12 (P1)

  • Sense GEN P1
  • Power supply 5V (DIN)
  • Modbuskonverter (DIN)
  • USB-micro kablage


Bra att notera om Zaptec Sense RJ45
Vi vill göra din upplevelse med Zaptec Sense så smidig och effektiv som möjligt! Här är några viktiga punkter att komma ihåg:

Kompatibilitet och strömförsörjning: Zaptec Sense är superkompatibel med RJ-45-anslutningar, men det krävs en extern strömförsörjning. För att uppdatera enheten behöver du också ha extern strömförsörjning.

Anpassning av elmätare: Ibland kan din elmätare kräva en anpassning genom att byta ut HAN-portsadaptern (modulen) mot en RJ-45-kontakt för att samarbeta med Zaptec Sense. Dubbelkolla din elmätares krav innan installationen.


Solcellsinkompatibilitet
Tänk på att Zaptec Sense är en riktig stjärna när det kommer till elbilsladdning, men den fungerar inte med solcellsanläggningar.Manualer

ProduktbladTrustpilot