Equalizer

  • 1 830 kr

Lager:
Leveranstid: 1-3 arbetsdagar
✓ 14 dagar returrätt
✓ Fri frakt över 600:-
Välj antal

Easee Equalizer, ser till att du kan utnyttja all tillgänglig effekt utan att din huvudsäkring löser ut när du laddar din bil.

Artikelnummer: E003


Easee Equalizer - Utnyttja all tillgänglig effekt utan att din huvudsäkring löser ut

Equalizer är en mycket smart kamrat som ser till att maximera effekten utan att din huvudsäkring löser ut när du laddar din elbil. Den pratar med Easee Home och ser till att fördela effekten rätt.

  • Full dynamisk lastbalansering mellan laddbox(ar) och fastigheten
  • Passar i alla svenska elmätare med HAN-port RJ-12 (P1) eller RJ-45
  • Undviker överbelastning och strömavbrott när du laddar din bil
  • Möjliggör snabbare laddning när övrig förbrukning i fastigheten är låg
  • All nödvändig kommunikation sker över EaseeLink, WiFi och radiofrekvens (40 meter) för att säkerställa uppkoppling även om en av internetanslutningarna skulle misslyckas.
  • Equalizer fungerar som en kompis med Easee Home.


Vad har jag för HAN-port?

Se efter i din elmätarcentral eller ring ditt elnätsbolag och fråga för att säkerställa att du har en tillgänglig HAN-port samt om du har RJ-45 eller RJ-12 (P1). För att Equalizer ska fungera på elmätaren behöver kundgränssnittsporten vara aktiverad. Om den inte är aktiverad kommer inte enheten få energi eller kunna föra över data. Kontakta din nätverksoperatör för att aktivera kundgränssnittsporten. Viktigt att veta är att din lokala nätverksoperatör inte behöver vara samma som din eloperatör.

Att aktivera kundgränssnittsporten kan ta några dagar beroende på nätverksoperatör. Endast personen som äger elmätaren kan aktivera/öppna kundgränssnittsporten. Ägaren av elmätaren är den som står som mottagare på elfakturan.


Manualer

Användarmanual

Produktblad

Equalizer Quick Guide

Installationsfilm


Trustpilot