Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Equalizer

  • 1 695 kr

Lager:
Leveranstid: 1-3 arbetsdagar

Easee Equalizer, ser till att du kan utnyttja all tillgänglig effekt utan att din huvudsäkring löser ut när du laddar din bil.

Artikelnummer: 198

Easee Equalizer, ser till att du kan utnyttja all tillgänglig effekt utan att din huvudsäkring löser ut när du laddar din bil. Easee Equalizer är ett tillbehör till Easee Home och är Easee egen produkt för lastbalansering.


* Full dynamisk lastbalansering mellan laddbox(ar) och fastigheten
* Undviker överbelastning och strömavbrott när du laddar din bil
* Möjliggör snabbare laddning när övrig förbrukning i fastigheten är låg
* All nödvändig kommunikation sker över EaseeLink, WiFi och radiofrekvens (40 meter) för att säkerställa uppkoppling även om en av internetanslutningarna skulle misslyckas.


Equalizer fungerar tillsammans med Easee Home.

För närvarande stöds endast elmätare med HAN-port RJ45 (och som levererar data som modbus) som ser ut så här:

Titta i din elmätarcentral eller ring ditt elnätsbolag och fråga för att säkerställa att du har en tillgänglig HAN-port.

För att Equalizer ska fungera på elmätaren behöver kundgränssnittsporten vara aktiverad. Om den inte är aktiverad kommer inte enheten få energi eller kunna föra över data. Kontakta din nätverksoperatör för att aktivera kundgränssnittsporten. Notera att din lokala nätverksoperatör inte nödvändigtvis behöver vara densamma som din eloperatör. Att aktivera kundgränssnittsporten kan ta upp till flera dagar beroende på nätverksoperatör. Endast personen som äger elmätaren kan aktivera/öppna kundgränssnittsporten. Ägaren av elmätaren är den som står som mottagare på elfakturan. 


Manual
Equalizer Quick Guide