eConnect Laddkabel Typ 2, 3-fas, 32A, 22kW

  • 2 990 kr

Lager:
Leveranstid: 1-3 arbetsdagar
✓ 14 dagar returrätt
✓ Fri frakt över 600:-
Välj antal

eConnect - Laddkablar av högsta kvalité. eConnect laddkablar har utvecklats och testats för långtidsanvändning i tuffa miljöer. Den är lätt och tålig.

Artikelnummer: 470

eConnect - Laddkablar av högsta kvalité

eConnect laddkablar har utvecklats och testats för långtidsanvändning i tuffa miljöer. Den är lätt och tålig, förblir flexibel även i låga temperaturer och har smidiga tillbehör som gör den till kanske den mest användarvänliga laddkabeln för laddbara fordon på marknaden. 

eConnect laddkabel är utvecklad av noggrannt utvalda och testade material som behåller sin smidiga flexibilitet även i sträng kyla. Den   har låg vikt som då gör den smidig att hantera.   Kontakterna är robusta och har universell ergonomisk design för att passera alla delar.   Olika vinklar på kontakten för bil och laddstation ger ultimat anslutningsvinkel.   Det gör att det krävs minimalt med kraft för att ansluta, samtidigt som kontakten slits mindre.   Både laddkablar och kontakter är robusta och byggda för användning under lång tid.    

Smart skyddslås   

Det justerbara skyddslocket hålls hyra från smuts och vatten tack vare den smarta remmen som håller låset upp och ner när det inte används.      Remmen spänns och håller locket på försäkring avstånd från bilen under laddning så att repor på lacken undviks.      Skyddslocket går att ta bort.     

Miljövänliga     

eConnect laddkablar och laddkontakter är återvinningsbara.      Kontakterna är inte plastfyllda, eftersom det går att källsortera alla komponenter i kabeln.     


Teknisk dokumentation

DEFA AS är certifierat enligt krav i såväl IATF 16949: 2016, ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015 som OHSAS 18001: 2007. 

Certifiering  IEC 62196-1,  IEC 62196-2,  IP67 

Drifttemperatur: -40°C till +55°C 


Produktblad

Broschyr

Quickguide end cap

Bruksanvisning


Passar till följande elbilar:

  • Renault Twingo ZE
  • Renault ZOE
  • Smart ED
  • Tesla Model S
  • Tesla Model X
  • Volkswagen ID3 Standard range

Trustpilot