30 dagars ångerrätt | Fri frakt över 600 SEK

Easee Charge Lite 11kW

 • 6 690 kr
 • 8 800 kr
Lager:
Leveranstid: 1-3 arbetsdagar
✓ 14 dagar returrätt
✓ Fri frakt över 600:-
Välj antal

Easee Charge Lite - En ny laddbox lanserad i Augusti 2023. Easee Charge Lite är designad för att passa alla laddbara bilar.

Artikelnummer: 480


Easee Charge Lite - Intelligent laddbox för hemmet

En ny laddbox från Easee, lanserad i Augusti 2023.

Uppgradera din laddningsupplevelse med Easee Charge Lite - en avancerad laddbox som är skräddarsydd för dina behov. Easee sätter säkerhet och innovation i centrum, vilket gör att du kan lita på en smidig och pålitlig laddningsprocess varje gång.

Teknisk briljans för ökad säkerhet:

Med avancerade temperatursensorer och en självtestande jordfelsbrytare ger Charge Lite laddbox dig den högsta säkerhetsnivån. Du kommer att mottaga aviseringar om kritiska fel, vilket garanterar att du är alltid informerad och skyddad.

Easee Charge Lite är designad för att passa alla elbilar och laddhybrider. Oavsett om du kör på enfasig eller trefasig krets, kan laddboxen leverera upp till 11 kW (16A) laddkapacitet. Den anpassar sig automatiskt till ditt fordon och din elnätssituation, genom Equalizer kan laddboxen fasbalanseras.

Innovativ anslutning och kontroll:

Med Easees unika NFC-teknik möjliggörs snabb installation och konfiguration via Easee Installer App. Dessutom ger den nya Bluetooth-funktionaliteten dig lokal kontroll över laddaren utan beroende av molntjänster eller internetanslutning. Molntjänster kommer att vara tillgängliga genom prenumeration. 

Solcellsladdning:

Med Easee Equalizer kan du ladda din elbil med överskottsenergi som genereras från ett solpanelssystem eller annan förnybar energikälla. Ladda din bil med ren och förnybar energi, utan elnätet eller en blandning av båda, samtidigt som du balanserar energiförsörjningen och efterfrågan på elnätet.

Ladda när elpriset är som lägst:

Förutom att du kan använda energin från dina solpaneler till att ladda din bil kan du med Enegic Monitor One och OptiCharge kan du enkelt dra nytta av de mest förmånliga tidpunkterna för elanvändning, oavsett vilken elnätsleverantör du har. Genom att anpassa din laddning efter de lägsta priserna med Enegic Monitor One får du maximal valuta för varje kilowattimme.

Ett enkelt meddelande när du lägger din beställning om att byta till Enegic Monitor One är allt som behövs. Utbytet till Enegic Monitor One från Easee Equalizer, som ingår som standard i beställningen, är smidigt och kostar endast 750 kr efter Grön Teknik. Ta kontroll över din laddning och dra fördel av de bästa elpriserna idag!


Mångsidighet och praktiska fördelar:

Easee Charge Lite är utrustad med en rad praktiska funktioner:

 • Dynamisk effekt från 1,4kW till 11kW
 • Last- och fasbalansering tillsammans med Equalizer och Amp
 • Inbyggt RCD-skydd (AC 30 mA / DC 6 mA)*
 • Bluetooth och Wifi för övervakning och kontroll
 • Integrerad eSIM för anslutning till 4G-nät
 • RFID-läsare för säker autentisering
 • Permanent låsning av Typ 2-kabeln
 • 5 års garanti
 • TÜV Certifierad

*Externt RCD-skydd av typ A krävs för Charge Lite. Inbyggt RCD-skydd ger ytterligare säkerhet och automatisk funktionskontroll.Fakta om Easee Charge Lite 

Tillverkare: Easee
WiFi och Bluetooth: Ja
Modell: Charge Lite
RFID: Ja
Antal faser: 3-fas
App: Ja
Strömstyrka: 16A
Vikt: 1,5 kg
Maximal effekt: 11kW
Mått (h x b x d): 256 x 191,5 x 105 mm
Kabel eller uttag: Uttag
Driftstemperatur: –30 °C till +50 °C
Energimätning: Ja
Skyddsklass: IP54
Stöd för lastbalansering: Ja
Garanti: 5 år
4G LTE-M: Ja, inget abonnemang
Väggmontering (mm): centrumavstånd 160 x 125 (H x B)


Vanliga frågor om Easee Charge Lite

- Har Easee Charge Lite lastbalansering?

Ja hos oss på Laddstoppet kan du välja till lastbalansering till din Easee Charge Lite och den heter Equalizer eller Enegic.

- Vilken lastbalansering ska jag välja?

Equalizer

Lastbalanserar din elbilsladdning mot din fastighet, perfekt när du vill ladda en 11kW elbil och har en smart elmätare med HAN-port.

Equalizer AMP Duo

Välj den här lastbalanseraren om du har en äldre elmätare utan HAN-port för att kunna utnyttja fördelarna med lastbalansering och vara förberedd för att kunna ladda din elbil från solpanelerna.

- Vilka bilmodeller passar till Easee Charge Lite?

Easee Charge Lite leveras utan fast kabel och passar därmed alla bilmodeller på marknaden.

- Hur mycket kostar det att installera Easee Charge Lite?

Aktuellt pris för installation av Easee Charge Lite finner du överst på sidan.

- Hur lång är leveranstiden för Easee Charge Lite?

Vi på Laddstoppet erbjuder normalt leverans av Easee Charge Lite inom 1-3 arbetsdagar i hela landet. Väljer du Easee Charge Lite med standardinstallation har vi normalt en leveranstid på 2-4 veckor. Beroende på vilken ort du bor i kan leveranstiden variera. 


Installation av Easee laddbox

Vi kopplar upp – ni kan dra av 

Visste du att du kan få 50 % skattereduktion om du köper Easee Charge Lite 11kW laddbox ihop med vår standardinstallation? Läs mer på Skatteverkets hemsida om Grön teknik

Vi installerar i hela Sverige! Normalt installerar vi ca 2-4 veckor efter vi har fått in kompletterande uppgifter om din installation. Längre väntetid kan förekomma i semestertider.

Är du elektriker och vill bli vår samarbetspartner? Kontakta oss gärna på: [email protected]Manualer

Teknisk specifikation

TÜV Certifikat


Trustpilot