Nya laddboxar att se framemot 2023

Nya laddboxar att se framemot 2023

Eftersom utvecklingen av elfordon går så snabbt finns det alltid något som väntar i kulisserna. Nästa år kommer vi få se många spännande nyheter från flera av de främsta tillverkarna av laddstationer. Läs vidare för mer information om vilka nya laddboxar som kommer 2023.

Charge Amps senaste tillskott Dawn

Charge Amps är ett svenskt innovativt företag som brinner för att göra elbilsladdning enklare och smartare för varje användare. Med snygg design och genomtänkta detaljer tar de fram laddlösningar för alla typer av hem och elbilar. 

Charge Amps Dawn är den kompletta laddstationen både för installatörer och slutanvändare och med en laddningskapacitet på upp till 22kW. Med ny teknologi i kombination med hög användarvänlighet har Charge Amps tagit fram en helt ny laddbox för att utmana och bryta ny mark. Laddboxen är enkel att använda och är uppkopplingsbar mot Charge Amps Cloud och App där du som ägare av laddboxen enkelt kan styra laddningen. 

Charge Amps Dawn är även perfekt för installation i publika områden såsom i bostadsrättsföreningar eller på företagsparkeringar. Charge Amps Dawn är certifierad med MID-mätare för att se exakt hur många kW som använts för att ladda och möjligheten att seriekoppla. 

charge amps dawn ny

Charge Amps Dawn kommer att lanseras i Sverige under 2023. Lägg en bevakning på Charge Amps Dawn för att få mail om när den finns i lager. 


DEFA introducerar en helt ny laddbox

DEFA är ett norskt bolag med över 60 års erfarenhet av att ansluta bilar till elnätet. Deras mål är att göra människors liv enklare och mer miljövänligt genom att hjälpa dem använda energi så effektivt som möjligt. 

Nu har DEFA spetsat sitt sortiment och utvecklat en helt ny laddbox. DEFA Power är en smart och kraftfull laddbox med en laddningskapacitet på upp till 22kW. Laddboxen har en intuitiv display och levereras antingen med en fast laddkabel Typ 2 eller uttag och kommer även innehålla deras nya funktion PowerSmart. Laddboxen är fullt integrerad med bilens system och är öppet för framtida möjligheter genom både OCPP 2.0.1 och ISO 15118 (V2G).

defa power ny

DEFA Power kommer att lanseras i Sverige under 2023 och finns redan nu att förbeställa här! Leverans i slutet av April. 


Vi välkomnar Garo Entity 

Garo är ett nytänkande företag som startade sin resa i den småländska orten Gnosjö år 1939. De fokuserar på att utveckla produkter och lösningar för en hållbar framtid.

Garo presenterar nu sitt senaste tillskott - Garo Entity. Garo Entity är en nyutvecklad laddbox från den svenska företaget Garo. Laddboxen är testad för att klara det hårda nordiska klimatet med stora vattenmängder och kyla. Du kan känna dig trygg med en av marknadens säkraste laddboxar som uppfyller alla Europeiska el- och säkerhetsstandarder. Laddboxen är anpassad för enkel installation för att underlätta både dig som användare och elinstallatören. Laddboxen består av tre olika delar och det är enkelt att klicka på och av de olika delarna. Du som användare kan enkelt byta färg på din Garo Entity genom att klicka av locket. Passar till alla hem och alla bilar.  

garo entity ny

Garo Entity kommer att lanseras i Sverige under 2023. Du kan redan nu beställa Garo Entity Pro här.


Du hittar alla våra laddboxar på denna sidan.