Förvaringsväska DEFA

  • 450 kr
Lager:
Leveranstid: 1-3 arbetsdagar
✓ 14 dagar returrätt
✓ Fri frakt över 600:-
Välj antal

Upplev den ultimata lösningen för dina laddkablar med eConnect förvaringsväska. Denna väska är skapad för att hålla dina laddkablar säkra och skyddade!

Artikelnummer: 712594


Förvaringsväska för laddkabel DEFA

Upplev den ultimata lösningen för dina laddkablar med eConnect förvaringsväska. Denna väska är skapad för att hålla dina laddkablar säkra, skyddade och organiserade, var du än går. 

Väskan är tillverkad med högkvalitativt, slitstarkt och brandsäkert material, med extraband som håller kabeln på plats, så att du kan vara säker på att din laddkabel alltid hålls på sin plats. Väskans ergonomiskt utformade handtag gör det enkelt och bekvämt att bära den med dig vart du än är på väg. Väskan är försedd med ventilationshål som förhindrar att fukt samlas i väskan under förvaring och skyddar samtidigt kabelterminalerna från korrosion, så att din laddkabel alltid är redo att användas när du behöver den. 

Fäst väskan enkelt med en krok i bilens bagageutrymme för säker transport. Med en dragkedja som kan öppnas åt båda hållen, är det lätt att komma åt din laddkabel, och remmen i väskan håller den säkert på plats. Dessutom har väskan en ficka på insidan för bruksanvisningen, så att du alltid har den till hands.

  • Storlek: 360x100x470mm
  • Vikt: 770g

Produktblad

Observera att laddkabel inte medföljer. Uppgradera din laddkabels upplevelse idag med eConnect Premium-väska!Trustpilot