30 dagars öppet köp | Fri frakt över 600 SEK

Zaptec Go 22kW

 • 5 988 kr
 • 6 021 kr
Lager:
Leveranstid: 1-3 arbetsdagar
✓ 30 dagars öppet köp
✓ Fri frakt över 600:-
Välj antal

Börja ladda smart med Zaptec GoZaptec Go är den ultimata laddlösningen för alla el- och hybridbilar oasvett vart du planerar din nästa resa.

Artikelnummer: 478


Börja ladda smart med Zaptec Go

Zaptec Go är den ultimata laddlösningen för alla el- och hybridbilar oasvett vart du planerar din nästa resa. Zaptec Go är en kraftfull och framtidssäker laddbox och en av världens minsta 22 kW laddboxar (22 kW är maxeffekt) i sitt slag. Laddboxen är fullmatad med den allra senaste tekniken, och alltid uppkopplad med WiFi och 4G LTE-M för att du ska ha tillgång till de senaste funktionerna och uppdateringarna. Kostnadsfri 4G-uppkoppling ingår i Zaptec Go. Designad och skapad med traditionell skandinavisk design och ledande norsk teknik får du en komplett laddbox med alla funktioner du behöver och som passar för alla hem och alla bilar på marknaden. Kabeln kan låsas fast i uttaget när bilen inte laddas.


Högsta säkerhetsstandard med Zaptec Go

Säkerhet är högsta prioritet för Zaptec och alla deras laddstationer är certifierade med högsta säkerhetsstandard. Alla komponeneter är noggrant utvalda vid utveckling av laddsystemet. Med prisvinnande design och ledande nordisk teknologi kan du vara säker på att du får en pålitlig och säker laddstation för ditt hem. 

Smidig installation och enkel användning

Installationen av Zaptec Go är smidig och enkel, med 60% färre delar än andra laddboxar, minskar tiden som behövs för att installera laddboxen avsevärt. Med WiFi och 4G kan underhållet utföras på distans, och eftersom det finns färre komponenter som kan drabbas av fel kommer du förmodligen inte behöva kontakta dem igen. 

Zaptecs 4G LTE-M levereras av Telenor.

Kort om Zaptec Go

 • Passar din elbil - Zaptec Go passar alla laddbara bilar samt hem och anpassar laddstyrkan efter bilens kapacitet.
 • Mindre och lättare - 80% mindre och lättare än andra laddare av samma typ på marknaden.
 • 10 gånger snabbare - Med Zaptec Go laddar du din bil upp till 10 gånger snabbare än via ett vanligt eluttag.
 • Lägre elräkning - Sänk dina elkostnader genom att ladda när spotpriset på el är lågt med Eco Mode*, eller via lastbalansering Enegics Opticharge.
 • Alltid ansluten - Zaptec Go får automatiskt regelbundna uppdateringar, vilket gör det smartare och bättre över tiden.
 • 5 års garanti - Laddaren är designad, utvecklad och tillverkad i Norge för Nordiska förhållanden.
 • Säkrare laddning - Zaptec Go är ledande inom säkerhet på EV-laddningsmarknaden och certifierad med högsta säkerhetsstandard.
 • Ladda med egen solelsproduktion - Genom att installera lastbalansering Monitor One kan du ladda med egenproducerad el.

*För att kunna utnyttja denna tjänsten krävs att du har timpris i ditt elabonnemang.

Fakta om Zaptec Go

Tillverkare: Zaptec
WiFi: Ja
Modell: Go
RFID: Ja
Antal faser: 3-fas
App: Ja
Strömstyrka: 32A
Vikt: 1,3kg
Maximal effekt: 22kW
Mått (h x b x d): 242 x 180 x 75 mm
Kabel eller uttag: Uttag
Driftstemperatur: –30 °C till +40 °C
Energimätning: Ja
Skyddsklass: IP54
Stöd för lastbalansering: Ja
Garanti: 5 år
4G LTE-M: Ja (abonnemang ingår utan kostnad)


Färgkoder Zaptec Go:

 • Asphalt Black RAL9005
 • Midnight Blue RAL5008
 • Rock Grey RAL7024
 • Wood Brown RAL8028
 • Cloud White RAL9003
 • Moss Green RAL7003


Vanliga frågor om Zaptec Go

Har Zaptec Go lastbalansering? 

Ja hos oss på Laddstoppet kan du välja till lastbalansering till din Zaptec Go. Den heter Enegic och du kan läsa mer om den längre ner på sidan. 

Vilka bilmodeller passar till Zaptec Go?

Zaptec Go leveras utan fast laddkabel och passar därmed alla bilmodeller på marknaden. Väljer du till laddkabel är effekten på kabeln som levereras med en 3-fas 16A.

Hur mycket kostar det att installera Zaptec Go?

Aktuellt pris för installation av Zaptec Go finner du överst på denna sidan.

Hur lång är leveranstiden för Zaptec Go?

Vi på Laddstoppet erbjuder leverans av Zaptec Go inom 1-3 arbetsdagar i hela landet. Väljer du Zaptec Go med standardinstallation har vi normalt en leveranstid på 2-4 veckor. Beroende på vilken ort du bor i kan leveranstiden variera. 

Lastbalansering till Zaptec Go

Med hjälp av Enegic Monitor skyddar du fastighetens huvudsäkring och får en bättre koll över din elbilsladdning. Enegics dynamiska lastbalansering är fullt integrerad med Zaptec-plattformen och sköter all kommunikation som krävs för att Zaptec ska kunna sköta lastbalanseringen mellan boxen och fastigheten. Enegic rapporterar in det momentana effektvärdet till laddboxen som därefter gör det bästa tänkbara med det effektutrymme som finns tillgängligt. Enegic passar elmätare med HAN-port RJ-12.


Installation av Zaptec Go

Visste du att du kan få 50 % skattereduktion om du köper Zaptec Go ihop med vår standardinstallation? Läs mer på Skatteverkets hemsida om Grön teknik. Vi installerar i hela Sverige! Normalt installerar vi ca 2-4 veckor efter vi har fått in kompletterande uppgifter om din installation. Längre väntetid kan förekomma i semestertider. 

Är du elektriker och vill bli vår samarbetspartner? Kontakta oss gärna på: [email protected] 


Manualer

Produktblad

Snabbguide Installation

Användarmanual


Trustpilot