Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Garo TWIN 22kW med dubbla uttag Typ 2

  • 34 200 kr
  • 17 100 krLager:
Leveranstid: 1-3 arbetsdagar

Twin för säker och effektiv laddning av två bilar samtidigt.

Artikelnummer: 2449139


Twin för säker och effektiv laddning av två bilar samtidigt

Garo Twin är utvecklad för enkel, säker och effektiv fordonsladdning i anslutning till den egna bostaden, företaget eller BRF:en. Laddboxen är förberedd för dynamisk lastbalansering för att inte överbelasta husets säkring. Kan förses med, WiFi och RFID-tag som hindrar en obehörig användning. I enlighet med kraven från Elinstallationsreglerna är laddboxen försedd med DC-felskydd, vilken fungerar som en smartare version av jordfelsbrytare typ B, Twin innehåller även jordfelsbrytare typ A. Den inbyggda energimätaren gör att Garo laddbox uppfyller kraven för bidrag från Skatteverket.

Vi installerar i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falkenberg, Borås, Kristianstad, Jönköping och Linköping.


Produktegenskaper:

Anslutning3-fasEffekt
22kW/44kW
MonteringVägg/stolpeBredd377mm
SlagtålighetIK10Höjd660mm
Uttag Typ 2Ja 2 stDjup213mm
Fast kabelNejIP-klassIP44
Energimätare
JaMaterialAluminium
Tillval:

WiFi - Med WiFi kommer du åt boxens smarta funktioner där du kan aktivera schemastyrd laddning, se hur mycket du har laddat, lastbalansering och dynamisk lastbalansering i en större grupp med laddboxar.

RFID - Med en RFID kortläsare kan du ge åtkomst till de som vill kunna använda laddboxen, med hjälp av RFID tags eller RFID kort gör du laddboxen tillgänglig för för en grupp användare.

Lastbalansering - En energimätare som monteras i din elcentral för dynamisk lastbalansering och som ansluts till din laddbox med en kabel. Detta ger dig möjlighet att vid varje givet tillfälle kan ladda så snabbt som möjligt utan att din huvudsäkring löser ut.


Installation utföres av behörig elektriker, behöver dock inte vara Laddstoppets samarbetspartners.