BLACK DEAL - 40% PÅ UTVALDA PRODUKTER

Garo TWIN 11kW med dubbla kablar Typ 2

  • 37 500 kr
  • 18 750 krLager:
Leveranstid: 1-3 arbetsdagar
✓ 14 dagar returrätt
✓ Fri frakt över 600:-
Välj antal

Twin för säker och effektiv laddning av två bilar samtidigtGaro Twin är utvecklad för enkel, säker och effektiv fordonsladdning i anslutning till den egna bosta

Artikelnummer: 2449139

Twin för säker och effektiv laddning av två bilar samtidigt

Garo Twin är utvecklad för enkel, säker och effektiv fordonsladdning i anslutning till den egna bostaden, företaget eller BRF:en. Laddboxen är förberedd för dynamisk lastbalansering för att inte överbelasta husets säkring. Kan förses med, WiFi och RFID-tag som hindrar en obehörig användning. I enlighet med kraven från Elinstallationsreglerna är laddboxen försedd med DC-felskydd, vilken fungerar som en smartare version av jordfelsbrytare typ B, Twin innehåller även jordfelsbrytare typ A. Den inbyggda energimätaren gör att Garo laddbox uppfyller kraven för bidrag från Skatteverket.


Produktegenskaper:

Anslutning
3-fas
Effekt
11kW/22W
Montering
Vägg/stolpe
Bredd
377mm
Slagtålighet
IK10
Höjd
660mm
Kabel Typ 2
Ja 2 st
Djup
213mm
Fast kabel
Nej
IP-klass
IP44
Energimätare
Ja
Material
Aluminium
Tillval:

WiFi - Med WiFi kommer du åt boxens smarta funktioner där du kan aktivera schemastyrd laddning, se hur mycket du har laddat, lastbalansering och dynamisk lastbalansering i en större grupp med laddboxar.

RFID - Med en RFID kortläsare kan du ge åtkomst till de som vill kunna använda laddboxen, med hjälp av RFID tags eller RFID kort gör du laddboxen tillgänglig för för en grupp användare.

Lastbalansering - En energimätare som monteras i din elcentral för dynamisk lastbalansering och som ansluts till din laddbox med en kabel. Detta ger dig möjlighet att vid varje givet tillfälle kan ladda så snabbt som möjligt utan att din huvudsäkring löser ut.


Normalt installerar vi ca 2-4 veckor efter vi har fått in kompletterande uppgifter om din installation. Längre väntetid kan förekomma i semestertider.

Vi utför installationer på följande orter: STOCKHOLM, GÖTEBORG, STÖRRE DELEN AV SKÅNE, HALLAND, STÖRRE DELEN AV VÄSTRA GÖTALAND,  JÖNKÖPING, LINKÖPING, VÄXJÖ, KALMAR LÄN och JÄMTLANDS LÄN.

Är du elektriker och vill bli vår samarbetspartner? Kontakta oss gärna på: [email protected]


Trustpilot