BLACK DEAL - 40% PÅ UTVALDA PRODUKTER

INSTALLERAT & KLART

Vi hjälper dig hela vägen från beställning till installation av din laddbox och ser även till att du får 50% i avdrag genom Skatteverkets Grön Teknik.


I vår standardinstallation ingår alltid:


  • Installation av laddbox och anslutning till elcentral av våra utvalda installatörer
  • Upp till 10 meters kabeldragning ovan mark mellan elcentral och laddboxens placering
  • En håltagning ingår i följande material: Trä, gips, lättbetong eller tegel
  • 10 meter trefas kabel (5x2.5mm2) även om boxen endast hanterar 1-fas
  • Montering av laddbox på vägg
  • Driftsättning och test av laddboxen så att allt fungerar som det ska.


Vi utför installationer på följande orter: STOCKHOLM, GÖTEBORG, STÖRRE DELEN AV SKÅNE, HALLAND, STÖRRE DELEN AV VÄSTRA GÖTALAND,  JÖNKÖPING, LINKÖPING, VÄXJÖ, KALMAR LÄN och JÄMTLANDS LÄN.

Normalt installerar vi ca 2-4 veckor efter vi har fått in kompletterande uppgifter om din installation. Längre väntetid kan förekomma i semestertider.


Är du elektriker och vill bli vår samarbetspartner? Kontakta oss gärna på: [email protected]
Hur går det till att köpa en laddbox med installation från Laddstoppet?

1. När du har valt laddbox med installation och eventuella tillbehör (Tips! Du får 50% i skatteavdrag även på laddkabel vid beställningen) går du vidare till kassan och väljer betalsätt och lägger din beställning. Pengarna reserveras. Med automatik får du ett mail med ett formulär där vi ställer några enkla frågor så som storlek på huvudsäkring till fastigheten mm.2. Efter att formuläret kommit in till oss går det vidare till elektrikern som tittar över jobbet och säkerställer att just din installation är en standardinstallation, om det är något extra som tillkommer för just din installation blir du givetvis kontaktad innan laddboxen skickas eller installationstid bokas in. På så sätt vet du alltid vad din installation kostar innan vi påbörjar arbetet.3. Så snart vi fått svar från elektrikern kontaktar vi dig och meddelar att allt är klart och först nu skickas din laddbox med tillbehör. Du blir inom ett par dagar kontaktad av elektrikern för dag och tid för installationen.INNAN INSTALLATÖREN KOMMER

Det är viktigt att du är på plats när installatören kommer hem till dig för att kunna utföra installationen.


Elektrikern kontrollerar elcentralen och övriga komponenter så att allt överensstämmer med den beställning som du har gjort. Om något avviker som inte ingår i en standardinstallation, eller vad som tidigare överenskommit, stämmer installatören av med dig om du accepterar eventuella kostnader som tillkommer.ÖVRIGT

Fastigheten där laddboxen ska installeras ska vara korrekt ansluten till elnätet med tre faser och minst 20A i huvudsäkring. Laddboxen ska vara tänkt att installeras på en vägg.

Installationen genomförs under ett och samma besök från behörig elektriker.GRÖNT AVDRAG FRÅN SKATTEVERKET 2022

Väljer du installation med Grönt avdrag får du 50% i avdrag från Skatteverket på installation, laddbox och laddkabel till boxen. Det här fungerar som ett ROT-avdrag, det är alltså vi som ansöker hos Skatteverket och det du betalar är det som du ser i kassan (förutsatt att din installation är en standardinstallation*).


Du kan läsa mer om Grönt avdrag här


OBS!

Fastighetsägaren måste vara beställaren och den som betalar för installationen. Skatteverket kan komma att begära ut styrkande underlag för att avdraget ska godkännasFÖRETAG OCH BRF

Om du representerar ett företag eller en bostadsrättsförening så har även ni möjlighet att söka bidrag och få 50% avdrag på kostnaden för installation och material. Maxbeloppet för bidrag är 15 000 kr per laddningspunkt.


För att få detta avdrag så ansöker ni själva hos: 
www.naturvardsverket.se