Chargespot Laddtjänst

Erbjud laddning

Varför chargespot?

Utvecklat i Sverige

Med lokal utveckling kan vi bättre anpassa vår lösning med funktioner som Swish, BankID, Prissättning efter elpris m.m.

Öppet system

Vi har stöd för de vanligaste laddboxarna på marknaden och vi lägger hela tiden till nya laddboxar. Ingen inlåsning i vår plattform.

Helheten

Chargespot ger dig som ägare av laddplatsen enkelhet. Vi hanterar alla delar exempelvis inkoppling, betalning, laddning, användare, rapportering.

Bekymmersfri elbilsladdning 

Laddstolpar på företagsparkeringen eller i brf är en viktiga för elbilsägare. Chargespot operatörstjänst med tillhörande app låter ägare av laddstationer ta betalt för elbilsladdning, utan administrationen. 

Chargespot ger laddboxägare en översikt över användandet och sköter utbetalning för laddintäkterna. Det ska vara enkelt att erbjuda elbilsladdning.

Med Chargespot kan ni enkelt sätta priser på laddning baserat på spotpris på elmarknaden. Det rörliga priset hämtar vi i realtid från Nordpool. Vår lösning med där man startar laddningen genom att bara använda Swish appen är något som vi är extra stolta med.


BAS 

För dig med 1-2 laddpunkter

0kr/mån

Ingen administration
Ta betalt via spotpris
Laddning via App eller tag
För företag, brf eller privatperson

En avgift på 15% per kWh tillkommer.

PROFFS 

Obegränsat antal laddpunkter

45kr/mån

Ingen administration
Ta betalt via spotpris
Laddning via App, tag eller Swish
För företag, brf eller privatperson

En avgift på 10 per kWh tillkommer.

KOM IGÅNG ENKELT!

Vill du veta mer om Chargespot laddtjänst eller är du redo att få en offert? Oavsett om du behöver en betaltjänst för en fjällstuga eller en stor parkeringsplats så gör vår tjänst jobbet. Ni kommer snabbt igång och vi hjälper er hela vägen.