Chargespot Laddtjänst

Elbilsladdning på din parkering

Chargespot är en laddtjänst med app som underlättar för ägare av laddstationer att debitera användare för förbrukad el. Med tjänsten slipper man all administration och får en samlad rapport och utbetalning för laddintäkter. Användare kan betala direkt via Swish genom att skanna QR-koden på laddboxen eller genom att använda en laddnyckel eller Chargespots app.

Bekymmersfri elbilsladdning

Laddstolpar på företaget eller i bostadsrättsföreningen är en viktig del av infrastrukturen för elbilsladdning. Genom att använda Chargespot operatörstjänst med tillhörande app kan ägare av laddstationer enkelt ta betalt för elbilsladdning, utan att behöva hantera administrationen själva. Vår tjänst ger laddboxägare en samlad rapport och utbetalning för laddintäkterna. Detta gör det enkelt och smidigt för företag och bostadsrättsföreningar att erbjuda elbilsladdning till sina anställda och boende.


45kr

Månadsavgift per ladduttag 45 kr exklusive moms för laddning där användaren startar laddning med App eller laddnyckel. Transaktionsavgift på 10%  från laddsessionerna.

55kr

Månadsavgift per ladduttag 55 kr exklusive moms för laddning där användaren startar laddning med Swish, App eller laddnyckel. Transaktionsavgift på 10%  från laddsessionerna.

Redo för en bättre lösning?

Vill du veta mer om Chargespot laddtjänst eller är du redo att få en offert? Oavsett om ditt behov är för ett mindre företag eller en stor parkeringsplats så gör vår tjänst jobbet. Ni kan snabbt vara igång och vill ni utvärdera systemet så hjälper vi gärna till.