Chargespot Laddtjänst

Erbjud laddning

Varför chargespot?

Utvecklat i Sverige

Med lokal utveckling kan vi bättre anpassa vår lösning med funktioner som Swish, BankID, Prissättning efter elpris m.m.

Öppet system

Vi har stöd för de vanligaste laddboxarna på marknaden och vi lägger hela tiden till nya laddboxar. Ingen inlåsning i vår plattform.

Helheten

Chargespot ger dig som ägare av laddplatsen enkelhet. Vi hanterar alla delar exempelvis inkoppling, betalning, laddning, användare, rapportering.

Bekymmersfri elbilsladdning 

Laddstolpar på företagsparkeringen eller i brf är en viktiga för elbilsägare. Chargespot operatörstjänst med tillhörande app låter ägare av laddstationer ta betalt för elbilsladdning, utan administrationen. 

Chargespot ger laddboxägare en översikt över användandet och sköter utbetalning för laddintäkterna. Det ska vara enkelt att erbjuda elbilsladdning.

Med Chargespot kan ni enkelt sätta priser på laddning baserat på spotpris på elmarknaden. Det rörliga priset hämtar vi i realtid från Nordpool. Vår lösning med där man startar laddningen genom att bara använda Swish appen är något som vi är extra stolta med.


LADDTJÄNST APP

45kr

Månadsavgift per ladduttag 45 kr ex. moms för laddning där användaren startar laddning med App eller laddnyckel. 

En avgift på 15% per kWh tillkommer.

LADDTJÄNST APP+SWISH

55kr

Månadsavgift per ladduttag 55 kr ex. moms för laddning där användaren startar laddning med Swish, App eller laddnyckel. 

En avgift på 15% per kWh tillkommer.

Redo för en bättre lösning?

Vill du veta mer om Chargespot laddtjänst eller är du redo att få en offert? Oavsett om du behöver en betaltjänst för en fjällstuga eller en stor parkeringsplats så gör vår tjänst jobbet. Ni kommer snabbt igång och vi hjälper er hela vägen.