BLACK DEAL - 40% PÅ UTVALDA PRODUKTER

Garo GLB 22kW fast kabel, Typ 2 - Black Friday

  • 10 990 kr


Lager:
Leveranstid: 1-3 arbetsdagar
✓ 14 dagar returrätt
✓ Fri frakt över 600:-
Välj antal

Smart och säker laddning med Garo laddbox.

Artikelnummer: 2449139

Smart och säker laddning med Garo laddbox

Garo laddbox är utvecklad för enkel, säker och effektiv fordonsladdning i anslutning till den egna bostaden, företaget eller BRF:en. Laddboxen är förberedd för dynamisk lastbalansering för att inte överbelasta husets säkring. Kan förses med, WiFi och RFID-tag som hindrar en obehörig användning.

I enlighet med kraven från Elinstallationsreglerna är laddboxen försedd med DC-övervakning, vilken fungerar som en smartare version av jordfelsbrytare typ B. Den inbyggda energimätaren gör att Garo laddbox uppfyller kraven för bidrag från Skatteverket.

Kabeln som är fastmonterad på laddboxen är 5 meter. 


Produktegenskaper:

Anslutning
3-fas
Effekt
22kW
Montering
Vägg
Bredd
205mm
Slagtålighet
IK08
Höjd
422mm
Uttag Typ 2
Nej
Djup
124mm
Fast kabel
Ja
IP-klass
IP44
Energimätare
Ja
Material
Plast
Tillval:

WiFi - Med WiFi kommer du åt boxens smarta funktioner där du kan aktivera schemastyrd laddning, se hur mycket du har laddat, lastbalansering och dynamisk lastbalansering i en större grupp med laddboxar. Du underlättar också framtida uppdateringar av boxens mjukvara.

Lastbalansering - En energimätare (utöver den som redan finns i laddboxen) som monteras i din elcentral för dynamisk lastbalansering och som ansluts till din laddbox med en kabel. Detta ger dig möjlighet att vid varje givet tillfälle kan ladda så snabbt som möjligt utan att din huvudsäkring löser ut.

Lastbalansering för solpaneler - Samma funktion som ovan lastbalanserare med med skillnaden att är dubbelriktad och mäter både inkommande effekt och förbrukning. Skulle den vanliga lastbalanseraren installeras och solpanelerna användas kommer effektvakten att tolka inkommande effekt som en last och ge mindre effekt till bilen vid laddning på dagen.

RFID - Med en RFID kortläsare kan du ge åtkomst till de som vill kunna använda laddboxen, med hjälp av RFID tags eller RFID kort gör du laddboxen tillgänglig för för en grupp användare, och du använder också RFID för att få ett underlag för fördelning av kostnaden för elen. Ett RFID-kort hittar du här.Användarmanual och installationsmanual

Installation utförs av behörig elektriker. Installationsmanualen är på svenska och finns att ladda ner här på denna sida. 

Garo laddbox har DC-övervakning, vilken fungerar som en smartare version av jordfelsbrytare typ B, något som annars krävs. Det här minskar kostnaden för installation och endast jordfelsbrytare typ A behöver komplettera installationen.


Trustpilot